X

Απίστευτη «βουτιά» ΙΧ σε σπαστή γέφυρα στην Κροατία

Σκηνές από χολιγουντιανή ταινία έζησε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη στην Κροατία όταν μία γυναίκα οδηγός με κινήσεις... κασκαντέρ ανέβηκε στη γέφυρα με το αυτοκίνητό της και πήδηξε στην άλλη πλευρά.

Ant1news

Ιδιαίτερα ανυπόμονη και τυχερή αποδείχτηκε πως ήταν μία 58χρονη οδηγός από την Κροατία η οποία «συνελήφθη» από κάμερες ασφαλείας στην παραθαλάσσια πόλης Τίσνο να κάνει «βουτιά» με το αυτοκίνητο της πάνω σε μια σπαστή γέφυρα!

Η 58χρονη οδηγός παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη ανέβηκε σε γέφυρα (η οποία ανεβοκατεβαίνει βάσει της κυκλοφορίας των οχημάτων) και ουσιαστικά έκανε την... κασκαντέρ.

Η μία πλευρά της γέφυρας ήταν στα 2,5 μέτρα ύψος από την άλλη. Η οδηγός δεν το είδε και το αποτέλεσμα ήταν να κάνει μία «βουτιά» με το αυτοκίνητο της όπως αυτές που κάνουν σε ταινίες του Χόλιγουντ, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν ούτε εκείνη, ούτε η συνοδηγός της.

Όσον αφορά στην εξήγηση που έδωσε στις Αρχές,  η 58χρονη ισχυρίστηκε ότι παρά τις προσπάθειες του χειριστή της γέφυρας να αποτρέψει το πέρασμά της, εκείνη πέρασε διότι την «τύφλωνε» το φως του ήλιου...