X

Απίστευτο ψάρι με... ανθρώπινα δόντια!

Ψάρι με ανθρώπινα δόντια αλιεύτηκε στη Ρωσία. Οι ειδικοί ερευνούν το σπάνιο φαινόμενο.

Ant1news

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Άλεξ Κορομπόβ, όταν συνειδητοποίησε τι περιελάμβανε η ψαριά του. Ο 50χρονος Ρώσος ψαράς, είχε πάει για ψάρεμα, στον ποταμό Dvina στην περιοχή Arkhangelsk Oblast και έφυγε ικανοποιημένος από την ψαριά του. Ανάμεσα στα ψάρια κι ένα που έμοιαζε με τσιπούρα, αλλά όταν –ο διάσημος πλέον ψαράς- άρχισε να το καθαρίζει διαπίστωσε εμβρόντητος ότι στο στόμα του είχε δόντια που έμοιαζαν πολύ με τα ανθρώπινα.

Σοκαρισμένος πήγε στην τοπική παμπ για να το πει στους φίλους του, οι οποίοι μέχρι να το δουν υπέθεσαν πως πρόκειται για ένα από τα κλασικά παραμύθια με τα οποία καυχιόνται οι ψαράδες ενίοτε. Ο Άλεξ Κορομπόβ λίγο μετά κέρδισε τα λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν αφού τα τοπικά ΜΜΕ έσπευσαν να του πάρουν δηλώσεις.

Την ερμηνεία στο μυστήριο θα δώσει το Ινστιτούτο Αλιείας και Ωκεανογραφίας της Ρωσίας. Η Mirror επικαλείται ειδικούς που υποστηρίζουν πως πρόκειται για ψάρι που ανήκει στην οικογένεια των πιράνχα, και συγκεκριμένα είναι ένα ''herbivore piranha"

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάται κάτι τέτοιο, στην Βραζιλία ζει το ψάρι Pacu που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, ενώ τον Μάιο του 2011 στην Συκιά της Χαλκιδικής Έλληνας ψαράς είχε αλιεύσει ανάλογο ψάρι.