X

Αυτή είναι η πλαστή ταυτότητα του Αντώνη Σταμπούλου

Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας βρέθηκε το Σάββατο σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Ant1news

Στην δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία το πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, μετά τη σύλληψη του κατηγορούμενου για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, Αντώνη Σταμπούλου .

Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας βρέθηκε το Σάββατο σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και όπως προέκυψε, είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του χώρου από τον συλληφθέντα Αντώνη Σταμπούλο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Το πλαστό Δελτίο φέρει αριθμό ΑΑ 011583 και φέρεται να έχει εκδοθεί την 04-03-2005 από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, υπό στοιχεία ΤΣΕΡΓΑΣ Ευθύμιος του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα, που αντιστοιχούν σε στοιχεία πραγματικού ατόμου, που δε σχετίζεται με την ερευνώμενη υπόθεση.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η ταυτότητα έχει επικολλημένη φωτογραφία άνδρα, που μοιάζει με τον Σταμπούλο και είναι εμφανώς διαφορετική από αυτή του πραγματικού κατόχου.

Νωρίτερα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα πρόσφατη φωτογραφία του Αντώνη Σταμπούλου.