X

Η Ρούπα στο διαμέρισμα του Σταμπούλου στην Κυψέλη;

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής ένα κινητό και δύο κράνη που βρέθηκαν στην γιάφκα της Κυψέλης. Στη φυλακή θα οδηγηθεί τη Δευτέρα ο Αντώνης Σταμπούλος.

Ant1news

Αγώνα δρόμου κάνει η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία προκειμένου να αξιοποιήσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της από τις έρευνες στα σπίτια όπου διέμενε ο 31χρονος Αντώνης Σταμπούλος, ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή τη Δευτέρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μια σοβαρή καταγγελία που έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική συνδέει το διαμέρισμα της Κυψέλης με την Πόλα Ρούπα. Συγκεκριμένα, μάρτυρας υποστηρίζει ότι έβλεπε να μπαινοβγαίνει στον συγκεκριμένο χώρο μια γυναίκα με ένα μικρό παιδί, με τα στοιχεία της περιγραφής να ταιριάζουν στη σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη.

Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στα δυο κράνη που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της Κυψέλης στην οδό Καλλιφρονά, καθώς θεωρείται πιθανό ότι μπορεί να βρεθούν επάνω σε αυτά ίχνη DNA, γνωστών ή και άγνωστων μελών τού Επαναστατικού Αγώνα.

Παράλληλα, ενδιαφέρον στοιχείο για την αστυνομία αποτελεί και ένα κινητό τηλέφωνο μαύρου χρώματος παλιάς τεχνολογίας που εντοπίστηκε στο ίδιο διαμέρισμα, και πιθανόν να τους αποκαλύψει τηλεφωνικές επικοινωνίες του Σταμπούλου με άλλα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα. 

Ο Αντώνης Σταμπούλος μετά την απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος και αναμένεται να οδηγηθεί στην φυλακή  τη Δευτέρα.

Σε δήλωσή της η συνήγορος του, Ιωάννα Κούρτοβικ, αναφερόμενη σε όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο σχετικά με τον εντολέα της και τα κατασχεθέντα από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, υποστήριξε ότι όλο αυτό το υλικό δεν περιλαμβάνεται στη δικογραφία. «Αυτό το πανηγύρι δεν αντιστοιχεί με τίποτα στο υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ανακριτή. Αν δίνεται υλικό στα μίντια και όχι στον κατηγορούμενο και τον ανακριτή, υπάρχουν σοβαρές παραβιάσεις του νόμου, του τεκμηρίου αθωότητας του κατηγορουμένου» είπε.