X

Στο Μεταγωγών θα διανυκτερεύσει ο Σταμπούλος

Οι φυλακές Κορυδαλλού δηλώνουν ακόμα αδυναμία να τον «υποδεχθούν» στην γυναικεία πτέρυγα. Το προφίλ του «καθαρού» τρομοκράτη προσπαθεί να σκιαγραφήσει η Αντιτρομοκρατική.

Ant1news

Του Μανώλη Ασαριώτη

Στο Μεταγωγών μεταφέρθηκε ο Αντώνης Σταμπούλος καθώς οι φυλακές Κορυδαλλού δηλώνουν ακόμα αδυναμία να τον «υποδεχθούν» στην γυναικεία πτέρυγα.

Επειδή όμως ο νεαρός έχει κριθεί προφυλακιστέος δεν μπορεί εκ του νόμου να παραμείνει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και έτσι θα διανυκτερεύσει στο Μεταγωγών, ενώ αύριο θα αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα μεταχθεί.

Με το βλέμμα στραμμένο στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια περιμένουν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, προκειμένου να συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ και να σκιαγραφήσουν το προφίλ του «καθαρού» τρομοκράτη.

Ο έλεγχος DNA από τα δύο κράνη που βρέθηκαν στο κρησφύγετο της οδού Καλλιφρονά στη Κυψέλη αλλά και η αντιπαραβολή της πρόσφατης φωτογραφίας του Αντώνη Σταμπούλου με εκείνες από τρομοκρατικές ενέργειες και ληστρικές επιδρομές του Επαναστατικού Αγώνα αναμένεται να δώσουν κατά προσέγγιση τον χρόνο ένταξής του στον επιχειρησιακό βραχίονα της οργάνωσης αλλά και τον ρόλο του σε αυτόν.

Στις κάμερες ασφαλείας αναζητούν εικόνες από την μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησε ο νεαρός για να φτάσει στο γκαράζ του Βύρωνα σε μια προσπάθεια να χαρτογραφήσουν από την ανάποδη το δρομολόγιο του με την ελπίδα ότι μπορεί να οδηγηθούν σε ακόμα ένα οίκημα που χρησιμοποιούσε η οργάνωση .