X

Κάλπες ξανά στον Δήμο Καισαριανής

Το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας έκανε δεκτή την ένσταση του συνδυασμού «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Ant1news

Οι εκλογές της δεύτερης Κυριακής θα επαναληφθούν στον δήμο Καισαριανής, μετά την απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου της Αθήνας,  να κάνει δεκτή την ένσταση του συνδυασμού «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Το εκλογοδικείο ακύρωσε έτσι την εκλογή του Γιώργου Κοντοσταύλου, που υποστηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανακοινώσει πότε ακριβώς θα στηθούν κάλπες με αντίπαλό του αυτήν τη φορά τον προερχόμενο από το ΚΚΕ Ηλία Σταμέλο ο οποίος είχε μείνει εκτός β’ γύρου για μόλις δύο ψήφους.

Οι οργανώσεις του ΚΚΕ στην Καισαριανή μιλούν για δικαίωση σημειώνοντας σε ανακοίνωση τους πως «η απόφαση αποκαθιστά την πραγματική θέληση που εξέφρασε με την ψήφο του ο λαός της πόλης να είναι η Λαϊκή Συσπείρωση δεύτερη δύναμη στις εκλογές, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Σταμέλο και να διεκδικήσει στον επαναληπτικό γύρο την ανάδειξή της στη διοίκηση του Δήμου».