X

Γυμνές οι Joanna Krupa, Emily DiDonato και Erin Heatherton

«Ξαναχτύπησε» ο χάκερ των διασήμων του Χόλυγουντ.

Ant1news


Στις «ορέξεις» του χάκερ του Χόλυγουντ φαίνεται πως έχουν παραδοθεί διασημότητες , μοντέλα και άλλες cellebrities.

Μετά τις Rihanna, Jennifer Lawrence, Kim Kardashian, Arianna Grande, Teresa Palmer, Victoria Justice κ.α. σειρά πήραν η Joanna Krupa, η Emily DiDonato και η Erin Heatherton, οι οποίες είδαν προσωπικές τους στιγμές να κρέμονται στα «μανταλάκια» του διαδικτύου.

Η Joanna Krupa από την Πολωνία είναι φωτομοντέλο και ηθοποιός. Το πρόσωπο της 35χρονος καλλονής , από την Πολωνία, έχει  κοσμήσει εξώφυλλα περιοδικών όπως το Envy, το  FHM, το Personal, το Inside Sport, το  το Stuff, το Shape και το Maxim. Έχει κάνει και εμφανίσεις σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικά σόου.





Η Emily DiDonato ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο το 2008 κι έκτοτε έχει συνεργαστεί με την Guess, τον οίκο Victoria's Secret, τον Giorgio Armani και τα Oysho. Για την DiDonato κυκλοφορεί η φήμη πως ο χάκερ, εκτός από τις γυμνές φωτογραφίες, έχει στην κατοχή του και ένα ερωτικό βίντεο με το οποίο απειλεί το διάσημο μοντέλο.





Η Erin Heatherton, γνωστό μοντέλο και πρώην σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι το τρίτο από τα τελευταία θύματα του χάκερ των διασήμων, ο οποίος φαίνεται πως έχει επεξεργαστεί τις φωτογραφίες της και με διάφορα φίλτρα.