X

Τζένιφερ Λόρενς: «Έπεσα θύμα σεξουαλικού εγκλήματος»

Η διάσημη ηθοποιός σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά για τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της στο διαδίκτυο.

Ant1news

Η 24χρονη Τζένιφερ Λόρενς κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου του Vanity Fair και σπάει τη σιωπή της για τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της.

«Δεν είναι σκάνδαλο, είναι ένα σεξουαλικό έγκλημα», δηλώνει η διάσημη ηθοποιός στο περιοδικό Vanity Fair.

Η πρωταγωνίστρια των «Αγώνων Πείνας» δε μετανιώνει για τις φωτογραφίες που τράβηξε. «Ήμουν σε μία υγιή σχέση για 4 χρόνια. Υπήρξε μία περίοδος κατά την οποία ήμασταν μακριά ο ένας από τον άλλον. Σε μία τέτοια περίσταση το αγόρι σου είτε θα βλέπει πορνό είτε θα βλέπει εσένα», εξηγεί.

Χάκερς παραβίασαν το iCloud της και δημοσιοποίησαν φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές της. Η Τζένιφερ Λόρενς εξομολογείται πως ξέσπασε σε κλάματα όταν συνειδητοποίησε τι συνέβη και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Αρχικά σκέφθηκε να εκδώσει μία ανακοίνωση, αλλά δεν έβρισκε κάτι για το οποίο έπρεπε να απολογηθεί. «Ήθελα μόνον να εκφράσω την οργή μου για τους υπεύθυνους αυτής της διαρροής και να ζητήσω την παραδειγματική τιμωρία τους», δήλωσε.

Γυμνές φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς ανέβηκαν για λίγα λεπτά στη σελίδα της ηθοποιού στη Wikipedia, αλλά αφαιρέθηκαν γρήγορα και η σελίδα αποκαταστάθηκε.