X

Έδεσε το γιο της με αλυσίδα για να μην της φύγει

Δείτε πώς μία μητέρα προσπάθησε να οδηγήσει πίσω στο σπίτι τον 9χρονο γιο της που το έσκασε.

Ant1news

Η 39χρονη Λι Τενγκ κλήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της πόλης Ζουχάι της νότιας Κίνας για να πάρει τον 9χρονο γιο της, τον οποίο αστυνομικοί είχαν βρει να περιφέρεται μακριά από το σπίτι.

Το παιδί αρνιόταν πεισματικά να ακολουθήσει τη μητέρα του και παρακαλούσε τους αστυνομικούς να τον κρατήσουν επειδή του φερόταν άσχημα.

Η Λι Τενγκ έφθασε στο αστυνομικό τμήμα με το ποδήλατό της. Κατάφερε να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν είναι κακή μητέρα και ότι θα φροντίσει να φέρεται καλύτερα στο παιδί.

Μόλις έστριψαν στη γωνία, όμως, η 39χρονη μητέρα πέρασε στο παιδάκι μία αλυσίδα και την έδεσε στο ποδήλατό της… για να μην το ξανασκάσει.

Το 9χρονο αγοράκι έβαλε τις φωνές και οι περίοικοι ενημέρωσαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι οδήγησαν μάνα και γιο πίσω στο τμήμα. «Είναι η 5η φορά που το σκάει από το σπίτι και ήθελα απλά να σιγουρευτώ πως δε θα μου έφευγε στο δρόμο», υποστήριξε η 39χρονη μητέρα, η οποία είναι χωρισμένη και άνεργη. «Δε θέλω το κακό του, όμως ήταν καλύτερα να τον δέσω με αλυσίδα από το να μου φύγει στο δρόμο και να τον χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο», πρόσθεσε.

Οι αστυνομικοί δεν πείσθηκαν για τις αγνές προθέσεις της και ενημέρωσαν τις δικαστικές αρχές που θα αναλάβουν τώρα να αποφανθούν για την επιμέλεια του παιδιού.