X

Αθλήτρια έχασε το προσθετικό της πόδι χορεύοντας στο ιταλικό Dancing with the Stars

Το απίστευτο περιστατικό προκάλεσε την αμηχανία της νεαρής κοπέλας η οποία όμως καταχειροκροτήθηκε από το κοινό για το απίστευτο θάρρος της.

Ant1news

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο πλατό του ιταλικού Dancing with the Stars.

Ανάμεσα στα ζευγάρια που παίρνουν μέρος στο χορευτικό σόου είναι και η αθλήτρια Τζούζι Βερσάτσε, ανιψιά του αδικοχαμένου σχεδιαστή Τζιάνι Βερσάτσε, η οποία φοράει προσθετικά μέλη μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε.

Τη στιγμή που ήταν στη σκηνή η αθλήτρια μαζί με τον παρτενέρ της και εκτελούσαν τη χορογραφία στην εντέλεια ένα απρόβλεπτο γεγονός προκάλεσε τη συγκίνηση για την αμηχανία της ίδια της χορεύτριας, αλλά και των συντελεστών της ιταλικής εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό Rai1.

Σε μία χορευτική φιγούρα της Τζούζι με τον χορευτή Ράιμοντο Τόνταρο ένα από τα δύο της προσθετικά πόδια εκτοξεύθηκε με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγα μέτρα μακριά από το ζευγάρι. Αστραπιαία ήταν η αντίδραση του Τόνταρο που μόλις συνειδητοποίησε τη είχε συμβεί αγκάλιασε σφιχτά τη νεαρή γυναίκα και τη χόρεψε τρυφερά στον αέρα, ενώ η παρουσιάστρια, Μίλι Καρλούτσι, όδευε προς το ζευγάρι.

Μετά το διαφημιστικό μήνυμα που έπεσε στον αέρα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ώστε να δοθεί η δυνατότητα στην Βερσάτσε να φορέσει και πάλι το προσθετικό της μέλος, το ζευγάρι χαμογελαστό εμφανίστηκε και πάλι μπροστά στις κάμερες και απολαμβάνοντας το χειροκρότημα του κοινού που θαύμασε το θάρρος της γυναίκας.

Η Τζούζι Βερσάτσε, έχασε τα πόδια της το 2005 σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, κι έκτοτε με προσπάθεια, πείσμα και επιμονή έχτισε τη ζωή της από την αρχή δίνοντας άλλο νόημα στην καθημερινότητά της αφού αποφάσισε να γίνει αθλήτρια του στίβου και μάλιστα συμμετείχε σε πολλές οργανώσεις, ακόμα και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο