X

«Τρελή» κούρσα θανάτου με δύο νεκρούς στην Πέτρου Ράλλη

Ο οδηγός που προκάλεσε το μακελειό λίγο πριν είχε συγκρουστεί με ταξί και προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι, προκειμένου να αποφύγει τις συνέπειες.

Ant1news

Μια γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας και ένας νεαρός αστυνομικός είναι τα δύο θύματα από την τρελή κούρσα του ΙΧ αυτοκινήτου Smart, που προκάλεσε το μακελειό στην οδό Πέτρου Ράλλη, σήμερα το πρωί.

Ακόμα μια γυναίκα είναι βαριά τραυματισμένη, η οποία έχασε τα δύο της πόδια, ενώ πιο ελαφρά τραυματισμένοι είναι ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου και ένας ακόμα άνδρας οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την προανάκριση της Τροχαίας, ο οδηγός του Smart, ενώ κατευθυνόταν προς τη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος περίπου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, συγκρούστηκε με ταξί και προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι, για να αποφύγει τις συνέπειες. Έχασε όμως τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το μακελειό.

Αρχικά «θέρισε» την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε μόλις κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της για να περάσει απέναντι, η οποία εξέπνευσε επιτόπου. Στη συνέχεια το «τρελό» ΙΧ έπεσε διαδοχικά πάνω σε δύο άλλα αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες, παρέσυρε τη δεύτερη γυναίκα που ακρωτηριάστηκε, τον αλλοδαπό και τελευταίο τον αστυνομικό και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία, ενώ ο οδηγός θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.