X

Νεκρή και η 24χρονη που είχε ακρωτηριαστεί από την κούρσα θανάτου

Η κοπέλα τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο αφού είχε χάσει το ένα της πόδι, ενώ είχαν πληγεί τα περισσότερα από τα ζωτικά της όργανα. Κρίση επιληψίας επικαλέστηκε ο οδηγός.

Ant1news

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 24χρονη που ακρωτηριάστηκε από την τρελή κούρσα θανάτου στην Πέτρου Ράλλη το πρωί της Τετάρτης με τους νεκρούς πλέον να ανέρχονται στους τρεις.

Η κοπέλα είχε χάσει το ένα της πόδι ενώ είχαν πληγεί τα περισσότερα από τα ζωτικά της όργανα.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο 27χρονος οδηγός Αλβανικής καταγωγής του αυτοκινήτου που σκόρπισε τον θάνατο μετά από μια τρελή πορεία στον δρόμο, ο οποίος επικαλέστηκε κρίση επιληψίας.

Σε βάρος του οδηγού του οχήματος, που προκάλεσε το δυστύχημα, ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για θανατηφόρα διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών (προβλεπόμενη ποινή κάθειρξη-κακούργημα), ανθρωποκτονία από αμέλεια, κατά συρροή και σωματική βλάβη από αμέλεια.

Ο υπαίτιος οδηγός παραπέμφθηκε στον ανακριτή και επί του παρόντος φυλάσσεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Δείτε την τρελή πορεία του smart

Όπως έγινε γνωστό, ο οδηγός του Smart, ενώ κατευθυνόταν προς τη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος περίπου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, συγκρούστηκε με ταξί και προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι, για να αποφύγει τις συνέπειες. Έχασε όμως τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το μακελειό.