X

Τζένιφερ Λόπεζ: Βαρέθηκα τα «προξενιά» των φιλενάδων μου

Η εκρηκτική λατίνα τραγουδίστρια υποστηρίζει πως «περνάει υπέροχα» και δεν ψάχνει σύντροφο, παρά το γεγονός ότι οι προτάσεις πέφτουν βροχή.

Ant1news

Ό,τι κι αν κάνει, δε μπορεί να πείσει τις φιλενάδες της να σταματήσουν τα «προξενιά» και να την αφήσουν ήσυχη. Η Τζένιφερ Λόπεζ εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Daily Mirror πως δέχεται καταιγισμό προτάσεων, αλλά εκείνη απολαμβάνει τη… μοναξιά.

«Οι φίλες μου προσπαθούν διαρκώς να μου κανονίσουν ραντεβού, αλλά για μένα αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα», δηλώνει η 45χρονη J.Lo και προσθέτει: «Αυτήν την περίοδο θέλω να αφιερώσω χρόνο στην Τζένιφερ, είναι κάτι που δεν έχω κάνει εδώ και χρόνια».

Απαντώντας σε ερώτηση για τους σύντομους δεσμούς που είχε τελευταία, η Τζένιφερ Λόπεζ τονίζει πως δε μετανιώνει για κανέναν. «Δε  ντρέπομαι για ό,τι έχω κάνει και έχω πάρει τα μαθήματα που έπρεπε», προσθέτει.

Όσον αφορά στον επόμενο άνδρα της ζωής της, η δημοφιλής τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει πως ίσως αργήσει να έρθει, αλλά θα πρέπει να είναι κάποιος που θα έχει μεγάλη επιρροή στα δύο παιδιά της, Emme και Max.