X

Εξαιρετικό Videobombing από πιτσιρικά σε ζωντανό ρεπορτάζ

O νεαρός που αποφάσισε να χορέψει πίσω από την δημοσιογράφο την ώρα που έκανε ζωντανό ρεπορτάζ κέρδισε μια πρόσκληση από τον τηλεοπτικό σταθμό για live εμφάνιση.

Ant1news

Το φαινόμενο έχει γίνει πλέον της μόδας. Άγνωστοι μπαίνουν με το έτσι θέλω σε φωτογραφήσεις και βίντεο επωνύμων ή σταθμών και εξασφαλίζουν μερικά δευτερόλεπτα δημοσιότητας. Η νέα αυτή μόδα ονομάζεται Videobombing και είναι ευρέως διαδεδομένη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μερικές από αυτές τις «εισβολές» είναι εξαιρετικά επιτυχημένες, όπως αυτή του νεαρού που βάλθηκε να κλέψει την παράσταση και τα κατάφερε. Το KLAS TV παρουσίαζε τα εγκαίνια ενός εμπορικού κέντρου στο Λας Βέγκας και η εικόνα έδειχνε την ρεπόρτερ σε ζωντανή σύνδεση.

 Ο Bredan Jordan-αυτό είναι το όνομα του νεαρού- άρχισε να χορεύει πίσω από την ρεπόρτερ και σταδιακά το ενδιαφέρον του κοινού άρχισε να μετατοπίζεται στις χορευτικές φιγούρες του. Προφανώς ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες αφού ο πιτσιρικάς εξασφάλισε μια πρόσκληση από το κανάλι  προκειμένου να χορέψει ζωντανά στα στούντιο του.

Πάντως, τα πλάνα που δείχνουν τον Brendan Jordan να κάνει videobombing στο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Patranya Bhoolsuwan έχουν γνωρίσει μεγάλες δόξες στο διαδίκτυο.