X

Άγριο έγκλημα σοκάρει την κοινωνία της Νάξου

Η άτυχη γυναίκα που δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες μέρες βρέθηκε με δεμένα τα χέρια κι ένα κομμάτι ύφασμα τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της.

Ant1news

Οι αστυνομικές αρχές του νησιού με την συνδρομή κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που σπεύδουν από την Αθήνα, θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν την ανθρωποκτονία μιας 59χρονης το πτώμα της οποίας βρέθηκε μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Γαλανάδο, στη Νάξο.

Η σωρός της άτυχης γυναίκας παρελήφθη από τον ιατροδικαστή για να γίνει η επίσημη έρευνα αλλά οι πρώτες πληροφορίες εικάζουν ότι ο θάνατος της έχει επέλθει εδώ και 3 μέρες περίπου. Το πτώμα είχε δεμένα τα χέρια και τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του ένα κομμάτι ύφασμα γεγονός που καθιστά αυτονόητη την εγκληματική ενέργεια.

Η γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες μέρες και ο γιος της που προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της ανησύχησε κι επικοινώνησε με τις αστυνομικές αρχές. Τελικά ένα φιλικό πρόσωπο κατάφερε να εισέλθει σπίτι της και να βρεθεί μπροστά στο μακάβριο θέαμα.

Το σπίτι ήταν απομακρυσμένο από τον οικισμό και πάνω στον γειτονικό λόφο, η δε γυναίκα δεν είχε πολλές επαφές με τους κατοίκους καθώς χρησιμοποιούσε το σπίτι για λίγους μήνες τον χρόνο, κυρίως τους θερινούς, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η εύρεση της σωρού της.