X

Αύριο στον εισαγγελέα για τα περί χρηματισμού βουλευτών ο Κωνσταντόπουλος

Την Τρίτη θα καταθέσει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος στον Εισαγγελέα Εφετών για τις καταγγελίες Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών

Ant1news

Για την Τρίτη μετατέθηκε τελικά η κατάθεση στον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο του πρώην προέδρου ΣΥΝ Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Ο κ. Κωντσταντόπουλος θα καταθέσει στον εισαγγελέα στο πλαίσιο της έρευνας με αφορμή δημοσίευμα αλλά και καταγγελίες του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, περί συγκέντρωσης χρημάτων από επιχειρηματίες προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. 

Ο κ. Κωνσταντόπουλος καταθέτει ως ο πρώτος που είχε μιλήσει για «παροχές» σε βουλευτές προκειμένου να μη γίνουν πρόωρες εκλογές. Υπενθυμίζεται ότι στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είχε δηλώσει: «Γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες για να μη γίνουν εκλογές, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα που θυμίζουν παλιές, αμαρτωλές εποχές». 

Την προηγούμενη εβδομάδα στην Εισαγγελέα κατέθεσαν για το θέμα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, και ο διευθυντής της εφημερίδας «Kontra News» Αιμίλιος Λιάτσος.