X

Στηρίζει Πατούλη για την ΚΕΔΚΕ ο Ψινάκης

Στήριξη στο δήμαρχο Αμαρουσίου, για την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας εξέφρασε ο δήμαρχος Μαραθώνα.

Ant1news


Αρωγός στην προσπάθεια του Γιώργου Πατούλη να διεκδικήσει την προεδρία της ΚΕΔΚΕ δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης στο περιθώριο της τελετής θεμελίωσης του νέου πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Μαραθώνα, στην αφετηρία του μαραθώνιου δρόμου. 

Ο κ. Πατούλης, από την πλευρά του, σημείωσε ότι ο δήμαρχος Μαραθώνα, με την προσωπικότητα και τη διαδρομή του μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην αυριανή ΚΕΔΕ από τη θέση του υπεύθυνου διεθνών σχέσεων εγκαινιάζοντας, για την Ένωση, μία νέα εποχή εξωστρέφειας και εκτός των συνόρων της χώρας. 

Τη θεμελίωση του νέου πολιτιστικού κέντρου, που θα φιλοξενήσει την ιστορία της πόλης του Μαραθώνα, ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρέσβης της Ιαπωνίας στην Αθήνα Masuo Nishibayashi, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΕΕΤΑΑ Γιάννης Μέξης,  καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη του Δήμου Μαραθώνα, και εκπρόσωποι του Κλήρου.