X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Η καταβολή εφάπαξ με διαδικασίες εξπρές, η νομιμοποίηση αυθαιρέτων και τα μέτρα που έλαβε η Κύπρος κατά της Τουρκίας μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι διαδικασίες-εξπρές για καταβολή εφάπαξ, η «εκτίναξη» των ληξιπρόθεσμων χρεών σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες, καθώς και τα πρώτα αντίμετρα της Λευκωσίας έναντι της τουρκικής προκλητικότητας είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Στρατηγική έντασης στα ΑΕΙ – ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΤΡΟΪΚΑ – Στο κόκκινο για δάνεια και χρέη, ενώ τα ληξιπρόθεσμα ξεπέρασαν τα 70 δισ---Αλ. Τσίπρας: Η Τουρκία τορπιλίζει την ήδη εύφλεκτη κατάσταση στην περιοχή – ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΠΙ 3,5 ΩΡΕΣ-----ΑΜΦΙΠΟΛΗ – Αποκαλύφθηκε το κεφάλι της ανατολικής Σφίγγας----Καταδίκη Ελλάδας-Ιταλίας για μαζικές απελάσεις μεταναστών.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αναζητείται λύση μετά την έκρηξη ληξιπρόθεσμων – Η φόρμουλα που προκρίνεται έπειτα από παρέμβαση Σαμαρά----Φορτσάκης: Τα κόμματα να μας αφήσουν ήσυχους  Εισαγγελική έρευνα----Η Σφίγγα της Αμφίπολης----Ελληνικό ρεκόρ έργων με ΣΔΙΤ το 2014----Από τον τουρισμό άνω του 20% του ΑΕΠ φέτος----Σκοτώθηκε στη Μόσχα το «μεγάλο αφεντικό» της Total----Και βόμβες διασποράς στην Ουκρανία – Διεθνείς καταγγελίες----Εγκώμιο Γκάουκ προς Σπ. Σημίτη – Για τη δράση του----Ο Ντε λα Ρέντα στον παράδεισο----Αντίμετρα από την Κύπρο προς την Τουρκία – ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ----Μέτρα-ανάσα για την κτηματαγορά – Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ----Σαμαράς με Βενιζέλο για τα «αγκάθια» με τρόικα – ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Προδιαγεγραμμένες οι επικίνδυνες εξελίξεις στην Κύπρο----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Προνόμια με το τσουβάλι στις επιχειρήσεις του Τουρισμού----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Παρέμβαση για τη συζήτηση σχετικά με τη φύλαξη των χωρών των πανεπιστημίων----ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΙ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ – Βουλιάζουν στην απληρωσιά και στην ανασφάλεια.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ… Βόμβα, 70 δις πλέον τα ληξιπρόθεσμα προς το Δημόσιο! Αυξήθηκαν κατά 1 δις ευρώ τον Σεπτέμβριο! Δεν καταβάλλονται 36.000.000 ευρώ την ημέρα – Στάση πληρωμών από την κοινωνία----ΑΜΦΙΠΟΛΗ – Το μυστήριο με το κεφάλι της σφίγγας----ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ! 12.363 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ 540 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ----Ο Κουμουτσάκος στα βήματα του… Μπεγλίτη----Ακόμα κουβεντιάζουν για τις αποζημιώσεις----Η Τουρκία παίζει με τη φωτιά στα «οικόπεδα» της Κύπρου----Τα… σπάνε οι διοικητικοί δικαστές----ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ----«Έσβησε» ο «Εντελαμαγκέν» (Σπύρος Ζαγοραίος)----Επίδομα θέρμανσης: 9.000 αιτήσεις, μόνο τις τρεις πρώτες ώρες.

ΕΘΝΟΣ: 10.000 ΕΦΑΠΑΞ μέχρι το τέλος του χρόνου – ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ----ΛΥΣΗ-ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ – ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ Η ΤΡΟΪΚΑ----Το αίνιγμα της Σφίγγας – ΝΕΟ ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ----ΜΙΝΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ – Με τιμές αγοράς το «πόθεν έσχες» στα ακίνητα----ΒΕΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΟΗΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ----Αποκάλυψη – Οι τροπολογίες πλυντήριο για τις παράνομες μονιμοποιήσεις στους δήμους----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – Με αντεπιθέσεις και αιχμή τον Τσόρι.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 100 μέρες προθεσμία για νομιμοποίηση αυθαιρέτων – ΑΠΟ 08.02.2015 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ----ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ 13% ΤΟ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ----ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑΝΓΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ… ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ----Όμορφη σαν Ελληνίδα θεά – ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΦΙΓΓΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ----ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ ΣΤΟΝ «Ε.Τ.» - «Ας σταματήσει ο πόλεμος στα κεραμίδια του Πανεπιστημίου»----ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ… ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ – «ΤΡΕΞΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ»----Η Τουρκία ανεβάζει την ένταση στην κυπριακή ΑΟΖ – «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ» ΑΣΚΗΣΕΩΝ----Η Μπάγερν ισοπέδωσε τη… Ρώμη με 1-7! ΜΑΓΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ 40 ΓΚΟΛ ΣΤΟ CHAMPIONS LEGUE.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – 70 δις ανείσπρακτα χρέη-ρεκόρ ιδιωτών προς το Δημόσιο----Κυβερνητικό φιάσκο με τα εφάπαξ – Στα Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων----Γλυκύτατες κόρες ήταν οι Σφίγγες ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ----ΚΥΠΡΟΣ-ΑΟΖ – Βέτο κατά της Τουρκίας στην Ε.Ε.----ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ – «Δεν υπάρχει Μεγάλη Αλβανία»----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΥΡΙΖΑ – Κόντρα για το Πανεπιστήμιο----ΕΚΘΕΣΗ UNICEF – Ένα παιδί νεκρό κάθε πέντε λεπτά.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Σε πανικό ο Σαμαράς – Σε αδιέξοδο η κυβέρνηση παρά τις αλλεπάλληλες συσκέψεις για τα «κόκκινα» δάνεια – ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ το 38% του ΑΕΠ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Εφορία----ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: «κλειδωμένη» για ένα χρόνο η περιοσυία τους----Λεπτές ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί – ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ----ΑΜΦΙΠΟΛΗ – Βρέθηκε το κεφάλι μιας Σφίγγας----«ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ» - Απάντηση της Λευκωσίας----ΤΣΙΠΡΑΣ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ – Μια σχέση που κρατάει καιρό----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ/Θ. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ – Αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ για το φλερτ με τους ΑΝ.ΕΛ.----Σπορ: «καταιγίδα» από 40 γκολ στα γήπεδα του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΝΕΑ: Οι τράπεζες σώζουν την παρτίδα – Καλά νέα από τα στρες τεστ αλλά και την ανάκαμψη του Χρηματιστηρίου Αθηνών----ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – Ο ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ …ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ----ΕΝΕΣΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ – Η ΕΚΤ ΘΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Συνταγή α λα Ατλέτικο για την Κυρία – ΡΩΜΑΪΚΑ ΟΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ (1-7) ΤΗ ΡΟΜΑ----ΑΜΦΙΠΟΛΗ – Γιατί το κεφάλι της Σφίγγας βρέθηκε μακριά από το σώμα της;

ESPRESSSO: ΟΙ ΝΟΝΟΙ του χασίς ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – Το μεγάλο κόλπο με τα θερμοκήπια στη μετά Ζωνιανιών εποχή----ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ: ΜΑΓΚΑΣ ΗΡΘΕ, ΜΑΓΚΑΣ «ΕΦΥΓΕ»----«Τρίποντο» στην καρδιά της Σοφίας Κυριακίδου----Το «αντίο» στον μόδιστρο των stars----Ο Ξηρός φτιάχνει «νέα 17Ν»----«ΒΡΟΜΙΚΕΣ» ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ----ΨΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΠΑΟΥΛΟ».