X

Οι γυναίκες υπερισχύουν στο DWTS 5

Την Κυριακή θα δούμε το πρώτο live του Dancing With The Stars και ο φετινός διαγωνισμός θα διεξαχθεί με οκτώ γυναίκες έναντι έξι ανδρών.

Ant1news

Περισσότερες γυναικείες φιγούρες θα δούμε φέτος να χορεύουν στο πλατό του DWTS 5, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! Και αυτό γιατί οι άντρες διαγωνιζόμενοι που θα δοκιμάσουν τις χορευτικές τους ικανότητες είναι λίγο λιγότεροι.

Με οκτώ γυναίκες- Μαρία Ηλιάκη, Νίκη Κάρτσωνα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Σπανού, Χριστίνα Αλούπη, Νικολέττα Καρρά, Θάλεια Προκοπίου, Μορφούλα Ντώνα-έναντι έξι ανδρών- Θάνος Πετρέλης, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Τριαντάφυλλος, Φάνης Λαμπρόπουλος, Χρήστος Σπανός- θα διεξαχθεί ο φετινός 5ος κύκλος του Dancing with the stars του ΑΝΤ1.

Οι φετινοί διαγωνιζόμενοι τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου επισκέφθηκαν τα ΚΑΠΑ Studios, κι ενημερώθηκαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από την πρεμιέρα του λαμπερού σόου.

"Οι πρώτες πρόβες είναι ευχάριστες, αλλά δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι, πονάω σε ολόκληρο το κορμί μου" παραδέχτηκε η Ελισάβετ Σπανού στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Η Νικολέττα Καρρά δήλωσε ότι δεν φοβάται κανέναν κριτή του σόου: "Αν είμαστε καλοί θα πουν καλά πράγματα, αν δεν είμαστε δεν θα πουν".

Υπομονή λοιπόν μέχρι την Κυριακή 26 Οκτωβρίου (στις 21:15), ημέρα που είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του δημοφιλούς φιλανθρωπικού σόου χορού με οικοδέσποινα την λαμπερή Δούκισσα Νομικού. Στο green room θα βρίσκεται φέτος ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, που είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο DWTS II.