X

Χειμωνιάτικος ο καιρός: Που αναμένονται βροχές και χιόνια

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Ant1news

Χειμωνιάτικος θα είναι ο καιρός σήμερα, καθώς, στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες με την θερμοκρασία να είναι σε πτώση.

Τα πρώτα προβλήματα παρουσιάστηκαν ήδη κυρίως σε περιοχές της δυτικής και της βόρειας χώρας. Η καταρρακτώδης βροχή που ξεκίνησε από χθες το βράδυ να πέφτει στη Θεσσαλονίκη πλημμύρισε τους δρόμους της πόλης.

Προβλήματα και στην Πελοπόννησο, με τη βροχή να είναι πιο έντονη στην Τρίπολη



Τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και τις πρωινές ώρες στα δυτικά και νοτιά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τη νύχτα στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σε πτώση από τα βορειοδυτικά.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 και βαθμιαία δυτικοί 6 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού εδώ