X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Η τελική ρύθμιση για τα χρέη, οι βαρύτατες ποινικές διώξεις κατά «Σέχτας» και η φονική εισβολή ενόπλου στη Βουλή του Καναδά μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη σε Δημόσιο και ασφαλιστικά Ταμεία, οι ποινικές διώξεις κατ’ αγνώστων για τη δολοφονία Γκιόλια από τη «Σέχτα Επαναστατών», καθώς και η αιματηρή εισβολή ενόπλου στην καναδική Βουλή είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Ξαναβγαίνουν από το Μνημόνιο! ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΕΝΩ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ----ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – Στο τραπέζι ξανά όρια ηλικίας και περικοπές λόγων των ελλειμμάτων 1 δις στα ταμεία----ΧΑΝΣ ΒΕΡΝΕΡ ΖΙΝ: Δραστικό κούρεμα του ελληνικού χρέους----ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Οι ρυθμίσεις της κυβέρνησης για ληξιπρόθεσμα και «κόκκινα» δάνεια----ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑ – Πόρισμα-φωτιά για την ασφάλεια των εργαζομένων----ΚΥΠΡΙΑΚΟ – Νέα τορπίλη από Νταβούτογλου----ΚΑΝΑΔΑΣ – Κατάσταση πολιορκίας μετά το τριπλό χτύπημα στην Οττάβα----Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού – ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ανάσα για οφειλέτες Δημοσίου και Ταμείων – Κατατίθεται η ευνοϊκή ρύθμιση για χρέη που δημιουργήθηκαν έως τον Σεπτέμβριο----Φονική εισβολή στη Βουλή του Καναδά----Μοίρασμα κοιτασμάτων εκβιάζει η Άγκυρα – Η Λευκωσία θέτει το ζήτημα στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ----Σήμερα στις τράπεζες τα αποτελέσματα – Της ΕΚΤ από τα stress test----Προς εκτόνωση η κρίση στο ΕΚΠΑ----Αντισώματα σε εμβόλια αποτροπής του Έμπολα – Πρώτες καλές ειδήσεις----Γιούνκερ: Τελευταία ευκαιρία για την ΕΕ---«ΥΠΕΡΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ» - Κομισιόν: Επιπλέον αρμοδιότητες στον Δ. Αβραμόπουλο----Κίνητρα για επενδύσεις αλλοδαπών σε ακίνητα – ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ----Ποινές διώξεις για τη «Σέχτα Επαναστατών» - ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ – Πνίγουν με… δόσεις τα λαϊκά νοικοκυριά----ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ – Υπερψηφίστηκαν η νέα Κομισιόν και τα νέα μέτρα στήριξης των μονοπωλίων----ΕΠΙΣΚΕΨΗ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ – Συνεχίζονται οι σημαντικές επαφές της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ----ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – Επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στα γραφεία του ΚΚ και της ΚΝ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 100 ΔΟΣΕΙΣ με την ψυχή στο στόμα – «Κατατίθεται» η τροπολογία λέει η κυβέρνηση-Παρασκήνιο με αλληλοκαρφώματα υπουργών----Κραυγές πολέμους – ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΟΖ----ΑΥΘΑΔΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ----Γερμανός μικροομολογιούχους ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ!-----Παρέλαση με κρύο και βροχές----60 μήνες σκοτάδι για τη «Σέχτα»----Η φτώχεια κόβει και τον οδοντίατρο----Υποκλίθηκε η «Κυρία»! Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τη Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη----«Μάχη» στο Δρομοκαϊτειο για τα… απορρυπαντικά της Βίκυς Σταμάτη.

ΕΘΝΟΣ: ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ στην τελική ρύθμιση για τα χρέη – ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1ΕΚΑΤ. ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ-ΤΑΜΕΙΑ – ΜΕΧΡΙ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ----Με σενάρια διχοτόμησης απειλεί ο Νταβούτογλου – ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ----ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ FBI – Εισβολή με νεκρούς στη Βουλή του Καναδά----ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΦΙΓΓΕΣ – Οι επτά γρίφοι της Αμφίπολης----ΜΠΕΝ ΜΠΡΑΝΤΛΙ – Ο πατριάρχης της αμερικανικής δημοσιογραφίας----ΕΝΤΑΣΗΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ – Φορτσάκης: Δεν θα κάνετε μπάχαλο τα πανεπιστήμια----Δημόσιο-ΙΚΑ-ΔΕΚΟ-Τράπεζες – 20 παράθυρα για έξοδο στη σύνταξη πριν από τα 58----Ολυμπιακός-Γιουβέντους 1-0 – Ρομπέρτο & Κασάμι γονάτισαν την «Κυρία».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Η ΤΕΛΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ για χρέη σε εφορίες, Ταμεία – ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ----ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΕΔΕ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ----ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ – «Και το ψευδοκράτος έχει δικαιώματα στην ΑΟΖ της Κύπρου»----ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – Ο ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ… ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ----ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 65% ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ----Ένοπλη επίθεση με νεκρούς στο Κοινοβούλιο του Καναδά – ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ----Πανευρωπαϊκό βραβείο σε δύο Έλληνες μαθητές για δημιουργία videogame – ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ MICROSOFT----Η ΚΡΙΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ----«Γκρέμισε» τη Γιούβε. Βλέπει «16» - Η «ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ» ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ – ΝΙΚΗ 1-0 ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΚΑΣΑΜΙ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ – Ξέχασαν το τέλος του Μνημονίου και την ανάπτυξη, τρέχουν να προλάβουν τα ληξιπρόθεσμα και τα «κόκκινα» δάνεια----Προκαλεί η Άγκυρα, αφωνία η Αθήνα – Νταβούτογλου: Δύο κράτη στην Κύπρο, θα κάνουμε έρευνες στην ΑΟΖ----Γονάτισε και η «Γιούβε»----ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ «Ε» - Οι τζιχαντιστές υποχωρούν----ΑΜΦΙΠΟΛΗ – Σκάβουν με κίνδυνο πλημμύρας----ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΣΕ δίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας----ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΚΟΛΙΑ – Διώξεις για τη Σέχτα κατά «παντός υπευθύνου»----ΦΟΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ – Στο σκαμνί οι σωφρονιστικοί της Νιγηρίας.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Κύριε Σαμαρά,, ιδού ο υπουργός σας – Και επισήμως χρωστάει περίπου 30.000 ευρώ στο Ταμείο των Δημοσιογράφων – Τεράστιες πολιτικές ευθύνες προκύπτουν από τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο, ο οποίος συνελήφθη «κλέπτων οπώρας»-----ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ : απειλεί ο Νταβούτογλου, θεατές οι Ευρωπαίοι-----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Χωρίς κόκκινες γραμμές----ΚΑΝΑΔΑΣ – Τρόμος στην πρωτεύουσα----ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – Η αναμέτρηση καλά κρατεί----ΓΕΝ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΚΡΑΤΟΥΣ: Όφελος από τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ για των κατώτατο μισθό.

ΤΑ ΝΕΑ: ΔΗΜΟΣΙΟ – ΜΕΙΩΣΗ 40% στους προϊσταμένους----ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ----Συντεταγμένη έξοδος από το Μνημόνιο και δόκανο διλημμάτων για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ----ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ: «ΒΟΜΒΑ ΑΕΡΙΟΥ» ΓΙΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Στο κάστρο του Ρομπέρτο προσκύνησε και η Κυρία----ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΒΟΥΛΗ – Εικόνες Ιράκ με νεκρούς και τραυματίες.

ESPRESSO: SEXY παιχνίδια ΜΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ – Πώς παγιδεύτηκε μέσω skype 37χρονη στη βόρεια Ελλάδα – 22χρονος και 19χρονος την εκβίαζαν για να μη στείλουν σε συγγενείς της το καυτό υλικό----ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ… ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ----«ΠΡΩΙΝΟ» ΑΝΤ1 – Όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες----«Η Βίκυ μας τρέλανε» - Οι νοσηλευτές του Δρομοκαϊτειου απαντούν σε όσα τους καταλογίζει η Σταμάτη----Βγήκε από το νοσοκομείο η Συνοδινού----ΚΑΙΡΟΣ: ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΦΟΡ.