X

Πωλείται η «υποβρύχια» Lotus Esprit του Τζέιμς Μπόντ

Οι φάν του θρυλικού πράκτορα 007 σίγουρα θυμούνται την Lotus Esprit S1, μοντέλο του 1977, που «πρωταγωνιστούσε» στην ταινία «Ο πράκτορας που αγάπησα».

Ant1news

Ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, που συνδέθηκε με μια από τις κορυφαίες ταινίες του θρυλικού πράκτορα 007, πρόσφατα αποκαταστάθηκε και τώρα έχει βγει σε δημοπρασία στο eBay.

Όσοι έχουν δει την ταινία «Ο πράκτορας που αγάπησα», σίγουρα κατάλαβαν ότι πρόκειται για την Lotus Esprit S1, που οδηγούσε ο Τζέιμς Μποντ. Το αυτοκίνητο, ένα από τα τρία που υπάρχουν στον κόσμο, είναι πρόσφατα αναπαλαιωμένο, και βγαίνει στο σφυρί, στο eBay έναντι 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

 Το συγκεκριμένο όχημα είναι το μοναδικό με αναδιπλούμενους τροχούς και είναι αυτό που εμφανίσθηκε στην ταινία. Όμως, δεν έχει την άδεια για να κυκλοφορεί στον δρόμο.

Τώρα βρίσκεται σε μια έκθεση κλασικών αυτοκινήτων ενός εμπόρου στο Λας Βέγκας, περιμένοντας τον άνθρωπο που θα δώσει 1.000.000 δολάρια για να το αποκτήσει.

Φήμες που κυκλοφόρησαν ανέφεραν ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος ο οποίος θέλει να μετατρέψει το όχημα σε ένα πραγματικό υποβρύχιο, το οποίο θα μπορεί να κινηθεί μέσα στο νερό με ηλεκτρική ενέργεια.