X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα ληξιπρόθεσμα χρέη και τα αποτελέσματα από τα stress tests των τραπεζών μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η νέα σύνοδος κορυφής της Ε.Ε., οι ρυθμίσεις για την εξόφληση οφειλών προς την εφορία και τα Ταμεία, καθώς και η αισιοδοξία στις τράπεζες μετά την ενημέρωση της ΕΚΤ για τα αποτελέσματα των stress tests είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-Ε.Ε. - Νέο Μνημόνιο για τα ίδια δάνεια----Ε.Ε. και Γερμανία στηρίζουν την Κύπρο – ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ----Προϋπολογισμός ευθύνης, ευαισθησίας, αξιοπιστίας----ΓΙΡΚΙ ΚΑΤΑΪΝΕΝ: Τέλος στην προστασία της πρώτης κατοικίας----ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ – Ρύθμιση με 14 παγίδες και ένα νέο χαράτσι----Αντιτρομοκρατικός κλοιός τον Καναδά.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μαθήματα-αντίδοτο στις καταλήψεις----Ρύθμιση δανείων για 165.000 εταιρείες – Θα έχουν δυνατότητα να υπαχθούν επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο 2,5 εκατ. ευρώ----Επαγρύπνηση τώρα στον Καναδά – Μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών των τρομοκρατικών ενεργειών----Αισιοδοξία στις τράπεζες μετά τα τεστ – Πήραν τα αποτελέσματα----Μειωμένη η έκτακτη εισφορά – Αλλά μέχρι το 2016----Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Ελλάδα και Ευρώπη----Ανάκριση Αλβανού εκτελεστή για τη «Σέχτα»----Επισπεύδονται οι μετεγγραφές----Μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες για την Κύπρο----Πρόεδρος στην ΚΕΔΕ ο Γιώργος Πατούλης.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Νέα αντεργατικά μέτρα συζητούν στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ----ΚΥΠΡΙΑΚΟ – Βαθαίνουν οι κόντρες ψάχνοντας «συνολική λύση» που θα διασφαλίσει της μπίζνες των μονοπωλίων----ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ – Αγώνες για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών----Σχεδιάζουν να βάλουν ταφόπλακα και στο ΕΚΑΣ----Μαθητική κινητοποίηση σήμερα στο υπουργείο Παιδείας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ 100 ΔΟΣΕΙΣ – Η «λύση» του γρίφου – ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΤΟΝ… ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ----Πόνος! Έκτακτη εισφορά μειωμένη κατά 30% αλλά με επιμήκυνση----ΕΝΦΙΑ – «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ----ΝΕΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ – Στην… πυρά ανάπηροι, τυφλοί, άνεργοι, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι----Ετήσιο «Μνημόνιο» με ύποπτους όρους----ΣΤΗΝ ΑΚΤΩΡ του Μπόμπολα το  πιο πλούσιο λιγνιτωρυχείο της χώρας----Πάμφθηνα εισιτήρια από Aegean----ΛΟΒΕΡΔΟΣ «ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ» ΛΟΒΕΡΔΟ----ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ – 10 ΔΙΣ ΖΗΤΟΥΝ (!!!) ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ----Απόφαση-βόμβα για απόλυση με πλαστό πτυχίο----ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ  ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΕ ΚΟΜΠΙΝΑ 25 ΔΙΣ----«Διαδρομή προσφοράς» από τον ΟΠΑΠ για τα νοσοκομεία Παίδων.

ΕΘΝΟΣ: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΝΑΣΑ – ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ-ΕΞΠΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ----ΣΑΜΑΡΑΣ-ΓΙΟΥΝΚΕΡ – Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση για το «δίχτυ ασφαλείας»----Κίνημα πρυτάνεων υπέρ της ασφάλειας στα πανεπιστήμια – Στηρίζουν τις πρωτοβουλίες Φορτσάκη----ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΔΡΑΒΑΛΙΑΡΗΣ – Γενναία ψυχή, σπουδαίος άνθρωπος----ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – Θετικά τα μηνύματα από τα ‘στρες τεστ’.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ από τη ρύθμιση χρεών – ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ----ΜΕΙΩΜΕΝΗ 30% Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙ ΕΩΣ ΤΟ 2016----Στο τραπέζι οι όροι για την προληπτική πιστωτική γραμμή – Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ: «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΤΗ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ»----ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Το ντοκουμέντο με τις προκλήσεις των Τούρκων στην Κύπρο – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ----ΓΚΑΦΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ – Χάνουν τις απαλλαγές ΕΝΦΙΑ επειδή παίρνουν κοινωνικά επιδόματα----ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΧΑΡΑΤΣΙ 25% ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ – ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ Ν/Σ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ----Από σήμερα οι αιτήσεις για ρύθμιση 97.000 δανείων του ΟΕΚ----EUROPA LEAGUE: ΑΠΕΔΡΑ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΪΝΤΟΧΟΦΕΝ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΛΠΕΣ ΣΕ 100 ΔΟΣΕΙΣ – Μυρίζουν εκλογές οι ρυθμίσεις για τα χρέη σε Εφορίες και Ταμεία – Διατηρείται η εισφορά αλληλεγγύης, που θα… καταργούνταν----Ο χρυσός από τις Σκουριές «πάει» στα Μπαρμπέιντος----Οι σύμμαχοι βομβαρδίζουν, οι Τούρκοι διχάζονται----ΗΠΑ-Γερμανία αποδοκίμασαν την Τουρκία – ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ----ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ – Τα ‘μπλεξε το ΥΠΕΚΑ για το φυσικό αέριο----ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΗΦΟ! Επικουρικές: «Ναι» από το ΣτΕ στο τσεκούρωμα----Εικονικές εταιρείες διόγκωσαν ευρωκονδύλια – ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ 20 ΕΚΑΤ.----Όρθιος μόνο ο Παναθηναϊκός – 1-1 ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Αφαίμαξη πολιτών, αιμοδοσία συμφερόντων – Με τη θηλιά του χρέους σχεδόν για 9 χρόνια φορολογούμενοι και ασφαλισμένοι----Ο ΕΔΟΕΑΠ αποστομώνει και εκθέτει τον Αργύρη Ντινόπουλο----ΥΓΕΙΑ – Επιβαρύνσεις-φαρμάκι----ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ – «Κανονικότητα» Βρυξελλών----«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ» - Κομπίνα-μαμούθ με κοινοτικά κονδύλια----Έκλεψε πόντο ο Παναθηναϊκός----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ/ΜΙΚΑΕΛΑ ΡΟΤ – «Οι Γερμανοί είναι φίλοι της Ελλάδας…»----ART/ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΓΚΡΑΣ – Από την Αλάσκα στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΝΕΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ – Άλλο η ιδιωτική ζωή και άλλο το σχολείο – ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ----ΣΤΡΕΣ… ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ----ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑ – ΞΕΦΡΕΝΗ ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ----ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – Ξαναβρήκε την ευρωπαϊκή αύρα του----ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ – «Οι Έλληνες είμαστε ένας αχταρμάς, πότε γοητευτικός και πότε απεχθής».

ESPRESSO: ΑΛΒΑΝΟΣ serial killer – Σεσημασμένος και επικίνδυνος ο εργάτης που σκότωσε τη ζωγράφο στη Νάξο – ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ----ΕΡΕΥΝΑ – ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ----14 ζευγάρια στη σκηνή του “Dancing”----ΚΥΡΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ – Απαγωγή-τρόμος για το πάρτι γενεθλίων του----Καυτή J.Lo με υπογραφή Κριθαριώτη----LAK με ψηλοτάκουνα και σκουλαρίκια.