X

Σπίτι 18 τ.μ πουλήθηκε για 347.000 ευρώ στο Λονδίνο!

Διακόσιες είκοσι χιλιάδες ενδιαφερόμενοι ζήτησαν να το δουν μέσα σε τρείς εβδομάδες.

Ant1news

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένα σπίτι συνολικού εμβαδού μόλις 18 τετραγωνικών μέτρων πουλήθηκε στην πόλη του Λονδίνου, έναντι του εξωφρενικού ποσού των 347,000 ευρώ. Εξίσου απίστευτο το γεγονός ότι το σπίτι ζήτησαν να δουν 220.000 άνθρωποι  τις τελευταίες τρείς εβδομάδες, που ο ιδιοκτήτης αναζητούσε αγοραστή!

Το τι ακριβώς περιλαμβάνει ένα σπίτι 18 τετραγωνικών, μάλλον εύκολα μπορείς να το περιγράψεις. Διαθέτει ένα κρεβάτι, μια κουζίνα, ένα μπάνιο μαζί με τουαλέτα και ένα μικρό σαλόνι, ενώ ο εκπρόσωπος του μεσιτικού γραφείου που είχε αναλάβει την πώληση, διατείνεται πως διαθέτει και πολλούς έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους.

Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες δυσκολεύεται να καταλάβει τι οδήγησε 220.000 ανθρώπους να ενδιαφερθούν για το σπίτι και πολύ περισσότερο τι του βρήκε ο αγοραστής που έδωσε τόσα λεφτά για να το αγοράσει. Το μόνο συμπληρωματικό στοιχείο που έγινε γνωστό για το πολυπόθητο οίκημα είναι πως βρίσκεται στην ίδια οδό που ήταν και το σπίτι του πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ, πριν αυτός το πουλήσει το 1997.