X

Με… αέρα Χόλιγουντ η Mrs Clooney στο γαμήλιο πάρτι

Σε fashion icon αναδεικνύεται η Αμάλ Αλαμουντίν, που ήταν εκθαμβωτική και στο γαμήλιο πάρτι που έδωσε το ζεύγος Κλούνεϊ σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Ant1news

Σταρ του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί θύμιζε η χθεσινοβραδινή εμφάνιση της Αμάλ Αλαμουντίν, που με το μεταλλικό φόρεμά της, με χάλκινη απόχρωση, έκλεψε τη λάμψη από τον διάσημο σύζυγό της.

Η γοητευτική δικηγόρος, που πρόσφατα επισκέφθηκε και την Ελλάδα,  κέρδισε τις εντυπώσεις και στο γαμήλιο πάρτι που έδωσε με τον Τζορτζ Κλούνεϊ σε πολυτελές ξενοδοχείο, όπου δέχθηκαν τις ευχές των φίλων τους, που δεν ταξίδεψαν στην Βενετία για τον χλιδάτο γάμο τους.

Οι στυλιστικές επιλογές της Αμάλ Αλαμουντίν βαθμολογήθηκαν για άλλη μια φορά με άριστα, ενώ η συνολική της παρουσία ήταν εκθαμβωτική.

Στους ώμους της έριξε μία ψεύτικη γούνα, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε αποχρώσεις που ταίριαζαν απόλυτα με το σταρένιο δέρμα της.  

 



Οι ανέμελες μπούκλες της έπεφταν από τη μία μεριά του προσώπου της αποκαλύπτοντας ένα από τα πανάκριβα και καλόγουστα σκουλαρίκια της.



Από την άλλη, ο πάντα γοητευτικός Τζόρτζ Κλούνεϊ επέλεξε ένα μπλε ριγέ πουκάμισο με μία γκρι-μαύρη ριγέ γραβάτα με ένα σκούρο κοστούμι.


Λαμπερή όμως ήτα και η δεξίωση που παρέθεσε το διάσημο ζευγάρι.  Κιβώτια σαμπάνιας, λευκά κρίνα, μωβ ορχιδέες και μίνι-λευκά τριαντάφυλλα είχαν κυριεύσει τον πολυτελές χώρο στον οποίο είχαν στηθεί ροζ ροτόντες για τους καλεσμένους, οι οποίοι απόλαυσαν και δύο νέα κοκτέιλ που είχαν τα ονόματα του ζευγαριού.

Το κοκτέιλ της Αμάλ περιείχε βότκα βανίλια, λικέρ από φρούτα του πάθους και χυμό λάιμ, ενώ εκείνο του Τζορτζ Κλούνεϊ  είχε ως βάση την τεκίλα, περιείχε βότκα, χυμό λάιμ και τζίντζερ.