X

Dancing With the Stars: Έλαμψαν τα αστέρια του στην πρεμιέρα!

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του 5ου κύκλου του Dancing With the Stars αφήνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια. Δείτε στιγμιότυπα από το πρώτο Live...

Ant1news

Ένα από τα πιο αγαπημένα shows της ελληνικής τηλεόρασης, το Dancing With the Stars, επέστρεψε για να μας κρατά συντροφιά τις Κυριακές στον ΑΝΤ1. 

Η πρεμιέρα ήταν εντυπωσιακή με την παρουσιάστρια του show Δούκισσα Νομικού να λάμπει, ενώ σε μεγάλα κέφια ήταν και η κριτική επιτροπή όπου εκτός των αγαπημένων  Αλέξη Κωστάλα, Γκαλένα Βελίκοβα, Κάτιας Δανδουλάκη και Γιάννη Λάτσιου, προστέθηκε και ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος έχει υπάρξει και παίκτης στο σόου. 

Νέο πρόσωπο στο Dancing With The Stars είναι ο υπέροχος Κώστας Μαρτάκης, ενώ τα 14 νέα ζευγάρια χόρεψαν με πάθος από το πρώτο κιόλας show!

Αν και στο πρώτο live δεν αποχώρησε κανένα ζευγάρι, όλοι χόρεψαν με την ψυχή τους και τα έδωσαν όλα, κάτι που αφήνει πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια.

Πρώτη σε αυτή την αναμέτρηση τερμάτισε η Ολυμπιονίκης Μορφούλα Ντώνα με τον παρτενέρ της Rixard, ανεβάζοντας τον πήχη στα ύψη.

Ωστόσο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου μπορεί να μην συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία της πρεμιέρας του σόου, όμως σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις στο Dansing With the Stars με την εκρηκτική της εμφάνιση!


Εντυπωσιακή ήταν και η Δούκισσα Νομικού, που μας καλοσώρισε για άλλη μια χρονιά στο λαμπερό σόου

Δείτε όλες τις εμφανίσεις:

Μορφούλα Ντώνα -Ρίχαρντ

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Κωνσταντίνος Παπάζογλου

Θεοχάρης Ιωαννίδης  - Ανασταστία  Δρακά

Θάλεια Προκοπίου - Βλαντιμίρ Μορότσκο

Φάνης Λαμπρόπουλος - Τζένη Νικολέντζου

Μαρία Ηλιάκη - Παύλος Μανογιαννάκης

Θανάσης Βισκαδουράλης - Εύη Σέβρου

Χρήστος Σπανός - Μαρία Αντιμισάρη

Χριστίνα Αλούπη - Gaetano Parisi

Νίκη Κάρτσωνα -Διονύσης Κλαμπλάνης

Ελισάβετ Σπανού - Ηλίας Λαδάς

Θάνος Πετρέλης - Κλοντιάννα Στόγια

Νικολέττα Καρρά - Θοδωρής Παναγάκος

Τριαντάφυλλος - Φωτεινή Παπασταύρου

Δείτε την λαμπερή πρεμιέρα του Dancing With The Stars