X

Καρέ-καρέ η λαμπερή πρεμιέρα του Dancing With Τhe Stars

Εντυπωσιακή όπως και αναμενόταν ήταν η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Dancing With Τhe Stars 5, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον ΑΝΤ1.

Ant1news



Η Δούκισσα Νομικού καλωσόρισε τους τηλεθεατές στην αγαπημένη τους Κυριακάτικη συνήθεια στον ΑΝΤ1 και έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της εντυπωσιάζοντας τηλεθεατές και παρευρισκομένους με το λευκό haute couture Celia Kritharioti φόρεμά της.

Το πέμπτο κατά σειρά Dancing With The Stars δεν θα μπορούσε παρά να έχει και μία πέμπτη θέση στην κριτική επιτροπή και έτσι ο Λάκης Γαβαλάς ανέλαβε να πλαισιώσει τον Γιάννη Λάτσιο, την Γκαλένα Βελίκοβα, την Κάτια Δανδουλάκη αλλά και τον Aλέξη Κωστάλα.





Όσο για το backstage; Ο Κώστας Μαρτάκης είναι φέτος ο οικοδεσπότης του «θεωρείου» όπου οι διαγωνιζόμενοι μαθαίνουν τη βαθμολογία τους και συζητούν μεταξύ τους!

Η λαμπερή βραδιά του Dancing With The Stars 5 ξεκίνησε δυναμικά με την ομαδική χορογραφία των 14 ζευγαριών, την οποία εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε η Γκαλένα Βελίκοβα, δίνοντάς μας μία μικρή γεύση από όσα θα ακολουθήσουν… Γιατί στην πρεμιέρα, για πρώτη φορά, παρουσιάστηκαν 14 διαφορετικοί Latin και Ballroom χοροί!

Τον πάγο χθες το βράδυ έσπασε… ή καλύτερα έλιωσε, η καυτή Νικολέττα Καρρά!  Όλες οι ντάμες μας όμως, έκοψαν την ανάσα… Η Μαρία Ηλιάκη, η Νίκη Κάρτσωνα, η Θάλεια Προκοπίου, η Ελισάβετ Σπανού, η Χριστίνα Αλούπη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και η Μορφούλα Ντώνα έβαλαν φωτιά στο παρκέ του Dancing With The Stars 5!



Οι καβαλιέροι από την άλλη, δηλαδή ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο Τριαντάφυλλος, ο Θάνος Πετρέλης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Χρήστος Σπανός και ο Φάνης Λαμπρόπουλος, έκλεψαν τις εντυπώσεις. Δεν ξέρατε ότι οι επώνυμοι φέτος, εκτός από επιτυχημένοι καλλιτέχνες και παρουσιαστές είναι και φανταστικοί χορευτές; Και εκείνοι στην πρεμιέρα μας το έμαθαν!

Η Νικολέττα και ο Θοδωρής άνοιξαν τον χορό στο φετινό Dancing With The Stars! Με το «καλησπέρα σας», χόρεψαν Cha Cha Cha και πήραν 31 βαθμούς!

Η Χριστίνα με τον Σικελό παρτενέρ της Gaetano μας παρέσυραν όλους στο ρυθμό του Mambo συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς.



Από την άλλη, τι και αν το τραγούδι «Tranquila» που χόρεψαν η Ειρήνη και ο Κωνσταντίνος μιλάει για ηρεμία; Οι δύο τους αναστάτωσαν  το πλατό και ξεσήκωσαν τα πλήθη! Συγκέντρωσαν 32 βαθμούς.



Η Νίκη και ο Διονύσης από την άλλη μας έδειξαν τι σημαίνει πραγματική αγκαλιά και έκαναν τη νύχτα «δυο κομμάτια»!  Η Rumba τους συγκέντρωσε 27 βαθμούς, ενώ ο Τριαντάφυλλος δεν περίμενε ποτέ ότι θα χόρευε Bachata… Κι όμως! Ο αισθαντικός του χορός μαζί με την Φωτεινή, απέσπασε 23 βαθμούς!







Με παιχνιδιάρική διάθεση ξεκίνησαν το χορό ο Θανάσης και η Εύη και η αλήθεια είναι ότι το Jive, τους πήγαινε πολύ! Η κριτική επιτροπή τους έδωσε 24 βαθμούς!



Κι αν αναρωτιέστε «Ρομαντική η Μαρία»; Κι όμως! Χόρεψε Foxtrot με τον Παύλο και μαζί συγκέντρωσαν 25 βαθμούς!



Ο Θάνος και η Κλώντια Άννα χόρεψαν ένα πολύ δυναμικό Tango, μας χάρισαν πολλά «Όνειρα Γλυκά» και οι κριτές τους έδωσαν 27 βαθμούς!



Και τι και αν έπιασαν τα κρύα και οι βροχές; Η Ελισάβετ και ο Ηλίας μας έφεραν ξανά το καλοκαίρι με την Salsa τους συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς!



Οι 33 βαθμοί του Χρήστου και της Μαρίας πάλι, τους έκαναν να πάρουν μια ανάσα, μετά το μοναδικό Quickstep που μας παρουσίασαν στο πρώτο live, ενώ ο χορός της Μορφούλας και του Ρίχαρντ μας ταξίδεψε…  Το Αργεντίνικο Tango τους καθήλωσε κριτές και θεατές και κέρδισαν 35 βαθμούς.







Από την άλλη, το Waltz  της Θάλειας και του Βλαντιμίρ συνδύαζε θεατρικότητα και κίνηση και οι κριτές τους αντάμειψαν με 31 βαθμούς.



Ο Φάνης πάλι, ήξερε πολλές εκφράσεις σχετικές με τον χορό… αυτό που δεν ήξερε όμως ήταν ότι η Τζένη ήταν αποφασισμένη να του μάθει να χορεύει κιόλας! Το βιεννέζικο Waltz  τους χάρισε 26 βαθμούς!



Τέλος, το Paso doble του Θεοχάρη και της Αναστασίας είχε πολύ έντονο και επιβλητικό χαρακτήρα…. Οι δυο τους συγκέντρωσαν 28  βαθμούς!



Το αγαπημένο show, έκλεψε τις εντυπώσεις και στα Social Media! Με 16.331 facebook likes, comments και shares αλλά και 10.000 tweets #Dwts5, αναδείχτηκε αναδείχτηκε 1ο Trending topic ημέρας!

Όπως συμβαίνει σε κάθε κύκλο του Dancing With the Stars, στην πρεμιέρα δεν υπάρχει αποχώρηση. Έτσι, η βαθμολογία χθες δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Οι συμμετέχοντες έχουν μια εβδομάδα καιρό να προπονηθούν, να μάθουν τη χορογραφία τους, να δώσουν για άλλη μια Κυριακή τον καλύτερό τους εαυτό και φυσικά να εντυπωσιάσουν το κοινό και τους κριτές!



Κι ας μην ξεχνάμε… Το δημοφιλές show του ΑΝΤ1, όπως κάθε φορά, στηρίζει και φέτος τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό «MAKE A WISH», Ελλάδος.



Ραντεβού στον ΑΝΤ1 την ερχομένη Κυριακή στις 21:15 για το 2ο live και την 1η αποχώρηση!

Fan Page Facebook

Instragram: @DWTS_ANT1