X

Πρεμιέρα με Σάκη Ρουβά για το ΟΛΑ ΜΠΙΠ

Ο απολαυστικός Σάκης Ρουβάς έκανε ποδαρικό στην εκπομπή ΟΛΑ ΜΠΙΠ, που συνεχίζεται για 15η χρονιά!

Ant1news


Απολαυστικός ήταν ο Σάκης Ρουβάς στην εμφάνισή του στην πρεμιέρα της εκπομπής ΟΛΑ ΜΠΙΠ με τον Θέμο Αναστασιάδη, χθες το βράδυ στον ΑΝΤ1.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, επιστρατεύοντας τον αυτοσαρκασμό του, μίλησε για ΟΛΑ: Για τη ζωή του, την οικογένειά του, την πορεία του, αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια, που περιλαμβάνουν κι άλλα πράγματα φέτος, εκτός από ττραγούδι.

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης περιοδείας του "The Ace of Hearts tour", ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για την κοινή εμφάνισή του στη σκηνή με τη Δούκισσα Νομικού, η οποία με τη σειρά της αποκάλυψε ότι είναι μια... κρυφή ρουβίτσα!

Ο αγαπητός καλλιτέχνης αποκάλυψε στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού τα επαγγελματικά του σχέδια, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τους "Ήρωες ανάμεσά μας"¨την κοινωνική αποστολή των οποίων θα παρουσιάσει και πάλι από φέτος, στη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ μίλησε και για τη θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετέχει ενσαρκώνοντας τον Ηρακλή.

Η πιο απολαυστική στιγμή της εκπομπής ήταν όταν ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε την αντίδραση του πατέρα της Κάτιας Ζυγούλη όταν του ζήτησε το χέρι της