X

Τζούλια Νόβα, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Θάλεια Προκοπίου στο Όλα Μπιπ

Απολαυστικοί ακόμα μια φορά οι Θέμος Αναστασιάδης, Βαγγέλης Περρής και Δούκισσα Νομικού, "κάνουν παιχνίδι" με τους καλεσμένους τους στο "Όλα Μπιπ".

Ant1news

Την Τζούλια Νόβα, το Νάσο Παπαργυρόπουλο και την Θάλεια Προκοπίου υποδέχτηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο «Όλα Μπιπ» ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Βαγγέλης Περρής και η Δούκισσα Νομικού.

Η νεαρή Τζούλια Νόβα που συμμετέχει στην εκπομπή «Mega με Μία» βρέθηκε απέναντι από την Δούκισσα Νομικού, την ώρα που όλοι μιλούν για απίστευτη ομοιότητα μεταξύ των δύο κοριτσιών. Φυσικά δεν δίστασε να σχολιάσει στο «ΌΛΑ Μπιπ» τα δημοσιεύματα στα οποία την συγκρίνουν με την Δούκισσα Νομικού.

Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ και πώς βρέθηκε στην εκπομπή «Mega με Μία», ενώ αναφέρθηκε στις σπουδές που έχει κάνει στα οικονομικά ενώ αποκάλυψε πως η μεγάλη της αγάπη είναι η διακόσμηση.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε για το «Rocky horror show», στο οποίο πρωταγωνιστεί, ενώ γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για την ζωή του στην Αμερική αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τα πάρτι του Playboy.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ξαφνική επιλογή του να μετακομίσει στην Ινδία και έδωσε λεπτομέρειες για το... ταντρικό σεξ.



Φυσικά στο «ΌΛΑ Μπιπ» δεν θα μπορούσε λείψει μια γεύση από Dancing With The Stars. Καλεσμένη ήταν η Θάλεια Προκοπίου που συμμετέχει στο λαμπερό σόου του ΑΝΤ1. Η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να πάρει μέρος στο χορευτικό σόου, ενώ μοιράστηκε λεπτομέρειες από τα παρασκήνια του σόου.