X

Όταν το ψάρι… έφαγε την γάτα

Όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται μπορεί ένα ψάρι να επιτεθεί σε γάτα…

Ant1news

Η φύση έχει ως κανόνα οι γάτες να επιτίθενται στα ψάρια και ενίοτε να τα τρώνε αφού αποτελούν για αυτές γευστικότατη τροφή. Στην Ιαπωνία όμως οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ένα ψαράκι αποφάσισε να πάρει πίσω το αίμα όλων των ψαριών που έχουν πέσει στα νύχια κάποιας γάτας.

Στον κήπο λοιπόν ενός σπιτιού στην Ιαπωνία υπάρχει μια μικρή λιμνούλα που φιλοξενεί ψάρια τα οποία μοιάζουν να είναι χρυσόψαρα. Η οικογένεια όμως φιλοξενεί και τουλάχιστον δυο γάτες οι οποίες στο βίντεο που ακολουθεί πλησιάζουν στην άκρη της λίμνης και η μικρότερη βάζει στο νερό τα πόδια της προσπαθώντας να αρπάξει κάποιο από τα ψάρια που κολυμπούν.

Η μεγαλύτερη γάτα η οποία προφανώς είναι η μητέρα αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και προσπαθεί να απομακρύνει το μικρό, το οποίο όμως συνεχίζει απτόητο τις προσπάθειες του. Σε ανύποπτο χρόνο όμως ένα ψάρι βγαίνει από το νερό και αρπάζει το μικρό γατάκι παρασύροντας το εντός της λίμνης! Δύο κοριτσάκια που βιντεοσκοπούσαν το συμβάν άρχισαν να φωνάζουν ξαφνιασμένα από την αναπάντεχη τροπή της κατάστασης.

Ο Ιάπωνας δημοσιογράφος που είναι ανταποκριτής στην Γερμανική εφημερίδα Berliner Kurier  και είχε στην κατοχή του το βίντεο το ανέβασε στο διαδίκτυο και έγραψε γι’αυτό, με συνέπεια η είδηση να κάνει το γύρο του κόσμου.