X

Μαθήματα γυμναστικής από τους «Αγγέλους» της Victoria’s Secret

Η πανέμορφη Candice Swanepoel και η «καυτή» Adriana Lima παραδίδουν μαθήματα γυμναστικής, δείχνοντας ένα νέο πρόγραμμα προσαρμοσμένο για… Αγγέλους.

Ant1news



Με δύο βίντεο που κυκλοφόρησε την Τετάρτη η Victoria’s Secret μας προσκαλεί να γυμναστούμε… μαζί με την Candice Swanepoel και την Adriana Lima, σε ένα καινούργιο πρόγραμμα για όλο το σώμα. 

Τα βίντεο έχουν τίτλο «Γυμναστείτε σαν Άγγελος (2014)» και σε αυτά οι δύο καλλονές δείχνουν βήμα προς βήμα όλες τις ασκήσεις, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Στο πρώτο βίντεο η 26χρονη καλλονή από τη Νότια Αφρική φορώντας ένα κολάν και ένα μπουστάκι του διάσημου οίκου, «ξεδιπλώνει» τα μακριά πόδια της, γυμνάζει τα σέξι ανοίγματά της και δείχνει τον λόγο που διατηρεί αυτό το πανέμορφο σώμα.











Οι τέλειες αναλογίες της φαίνονται ξεκάθαρα και στη νέα φωτογραφία, με εσώρουχα της Victoria’s Secret, που ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στο Instagram η Candice Swanepoel, βάζοντας φωτιά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τα μαθήματα γυμναστικής από την Candice Swanepoel:



Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το βίντεο της Victoria’s Secret Sport με την Adriana Lima,. Η 33χρονη Βραζιλιάνα καλλονή εκτελεί ασκήσεις που εστιάζουν κυρίως στα πόδια και τους κοιλιακούς και δείχνει στον φακό την ευλυγισία της.







Δείτε τα μαθήματα γυμναστικής από την Adriana Lima: