X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Η έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, το σχέδιο για τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων και η συνάντηση Χαρδούβελη-Σόιμπλε στο Βερολίνο μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η σκληρή κριτική του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής στην κυβερνητική πολιτική, το προσχέδιο του νομοσχεδίου για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια, καθώς και η συνάντηση του ΥΠΟΙΚ Γκίκα Χαρδούβελη με τον γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ UNICEF: Φτωχό ένα στα δύο Ελληνόπουλα----ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Πορεία στα τυφλά για την οικονομία----Κόκκινα δάνεια: Ρύθμιση με αστερίσκους----ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ – Άξονας Λευκωσίας-Καϊρου-Αθήνα για τις ΑΟΖ----ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Η CIA στρατολογούσε Έλληνες πρώην Ναζί για πράκτορες κατά της ΕΣΣΔ----Άμεση πρόσληψη προσωπικού ζητεί η Ρ. Δούρου----ΕΝΤΟΣ ΦΥΛΟΥ: Ο αγώνας των καθαριστριών με τη ματιά «μιας από τις πολλές»----Ο Ηρ. Γκότσης πρόεδρος των Δημάρχων της Αττικής.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Συμφωνία για όλα έως το τέλος του έτους – Η «επόμενη μέρα» και η προληπτική γραμμή πίστωσης στη συνάντηση Χαρδούβελη-Σόιμπλε----Ελλάδα και Αίγυπτος στο πλευρό της Κύπρου-----Έως και 50% «κούρεμα» κόκκινων δανείων – Κατατίθεται το νομοσχέδιο----Ο Ερντογάν εγκαινίασε το Ακ Σαράι με τους στρατηγούς στη σειρά----Ευέλικτο και 40% λιγότερο Δημόσιο – Σε ισχύ νέα οργανογράμματα των υπουργείων-Εξοικονόμηση 10,8 εκατ. ευρώ----Πανεπιστήμια όμηροι των ηχηρών μειοψηφιών – Νέο κρούσμα στα Ιωάννινα----Κατεστράφη πύραυλος με τρόφιμα για αστροναύτες----Μήνυμα συσπείρωσης από Σαμαρά και Καραμανλή – Και ενότητας της ΝΔ----Συναντώνται σήμερα Τσίπρας και Στουρνάρας – ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ STRESS TESTS----Θα πληρώσουν λιγότερο ΕΝΦΙΑ – 1,5 ΕΚΑΤ. ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Πλατιά συσπείρωση για το πανελλαδικό συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη----«ΚΟΚΚΙΝΑ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ – Μοχλός συγκέντρωσης της επιχειρηματικής πίτας----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Η αποστολή πολεμικών πλοίων στην Ανατ. Μεσόγειο δεν υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα----ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Μετράνε ακόμα τις πληγές τους από τις πλημμύρες.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΓΕΥΜΑ αγωνίας ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – Φουντώνουν οι συζητήσεις στο παρασκήνιο για όλα τα ανοικτά μέτωπα----ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ Η  ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ TV----ΕΝΦΙΑ – «Πανικός» με τα επιδόματα που παίρνουν οι μη έχοντες----ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ----Προσγείωση προσδοκιών στον τάφο της Αμφίπολης----ΝΤΟΡΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ PSI----«Καρέτα» 100 κιλών στα Χανιά----Δέκα ερωτήσεις-απαντήσεις για το επίδομα στο πετρέλαιο θέρμανσης.

ΕΘΝΟΣ: ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ για τα «κόκκινα» δάνεια – ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ 176.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΖΙΡΟ ΕΒΣ 2,5 ΕΚΑΤ.----Ελληνική φρεγάτα και υποβρύχιο στην Κύπρο – ΟΛΑΝΤ: ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΚΥΠΡΟΣ----Οι αλλαγές που έρχονται το 2015 στο Ασφαλιστικό – Νέος τρόπος υπολογισμού των συντάξεων----Απίστευτο και όμως αληθινό - Χάθηκαν στο ΤΣΑΥ τα ένσημα για χιλιάδες γιατρούς-----Γεύμα Σαμαρά-Καραμανλή με… μενού τους «180» - ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ----Νέο οργανόγραμμα στο Δημόσιο – ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ----ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ – Άφεση αμαρτιών για τη Μανωλάδα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΛΑ Κ ΑΡΤ στα κόκκινα δάνεια επιχειρήσεων – ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ----1 ΕΚΑΤ. ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ----Ο ταξίαρχος που έριξε τα κάγκελα της παρέλασης – Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΟΝ «Ε.Τ.»: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»----ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ – ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ----ΣΟΪΜΠΛΕ ΣΕ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ – «Συμφωνήστε με την τρόικα και τα λέμε μετά για το χρέος»----ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – ΤΑ 10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΓΡΙΦΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΣ----Συμμαχία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τα… σκουπίδια – ΜΕ «ΚΟΥΜΠΑΡΟ» ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ----Ίσως υπάρχουν κι άλλοι τάφοι στην Αμφίπολη – ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ----ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΒΕΦΑΣ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΧΕΔΙΟΥ πλεόνασμα ανεπάρκειας» - Χαστούκι στην κυβέρνηση από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής – ΒΑΡΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ: Δεν γίνεται ανάπτυξη με πίτες και γύρο! ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: Έλλειψη στρατηγικής για την επόμενη μέρα----Πλήρης αναδίπλωση της κυβέρνησης – ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΣΕ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ----ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ – Τριπλό ηχηρό μήνυμα για την Τουρκία----Από τα ταλαιπωρία σε ταλαιπωρία ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ----Οι Πεσμεργκά στο Κομπάνι----Μέτρησαν κουκιά για τους «180» τρώγοντας… ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ (Σαμαράς-Καραμανλής)----ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΗΝ «Ε» - «Επιλογή ημετέρων η… αξιολόγηση»----ΦΡΑΟΥΛΟΧΩΡΑΦΑ – Όλοι… αθώοι για τις σφαίρες στους μετανάστες----ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ – «Πόλεμος στις ρατσιστικές νοοτροπίες».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Όλα βαίνουν καλώς …προς το χειρότερο – Ανώμαλη προσγείωση από τη νέα έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής----ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: όλοι οι καλοί χωράνε----ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – «Πλωτό» μουσικό σχολείο----ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – Αναζητούν νέα στρατηγική----ΕΦΡΙΑ – Αιχμάλωτοι του ΕΝΦΙΑ-----ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – Άγονοι λόγω… αλληλεγγύης----ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ – Stress test για Τσίπρα, Στουρνάρα.

ΤΑ ΝΕΑ: Τα «ψαροκόκαλα» του ανασχηματισμού – ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ----ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΔΥΟ ΑΓΚΑΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ «ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ» ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ----Ασκήσεις συναίνεσης με γυμναστή τον Στουρνάρα – ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ----ΕΝΦΙΑ – Βουνό τα λάθη που κοστίζουν----ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – Σοκ για ΠΑΟΚ που κινδυνεύει με αποκλεισμό----ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ – Κρύβει και άλλους τάφους ο τύμβος στην Αμφίπολη;

ESPRESSO: ΔΡΑΜΑ για τη Βέφα – Πέθανε ξαφνικά ενώ κοιμόταν η κόρης της Αλεξιάδου, που υπέφερε από άσθμα – Η τούρτα με το τελευταίο μήνυμα – Μένουν πίσω δύο κοριτσάκια----Το βίντεο των οργίων με την Πατρινιά στο διαδίκτυο – Σε καμαρίνι τραγουδιστή; Τα άγρια παιχνίδια μιας σαραντάρας υπό τους ύψους τραγουδιών του Λε-Πα----ΑΝΩ ΚΑΤΩ – Καβγάδες για την Καινούργιου----Η Σούλη Σαμπάχ στο χειρουργείο----Η αγνώριστη Εβαντζελίστα----Η παρέλαση νίκησε τα πρωινά----Ο «κόκκινος δράκος» στα Ματόγιαννα.