X

"Παρκούρ θανάτου" - Συγκλονίζει ο χαμός του 13χρονου στην Θεσσαλονίκη

Θρήνος και βαθιά λύπη επικρατούν στο σχολείο του άτυχου 13χρονου στην Θεσσαλονίκη. Οι συμμαθητές του δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί...

Ant1news

Το «παρκούρ του θανάτου» μιας παρέας ανηλίκων από ταράτσα σε ταράτσα οκταώροφων και επταώροφων οικοδομών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οδήγησε σε μια ανείπωτη τραγωδία που σοκάρει, με θύμα έναν 13χρονο μαθητή ο οποίος έπεσε στον φωταγωγό όταν υποχώρησε το τζάμι που τον κάλυπτε και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο 13χρονος βρέθηκε στο βάθος του φωταγωγού, σε σημείο όπου δεν υπήρχε άμεση πρόσβαση από κάποιον κοινόχρηστο χώρο της οικοδομής, και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο διασώστης του ΕΚΑΒ που έφτασε πρώτος χρειάστηκε να περάσει από το παράθυρο τουαλέτας κάποιου διαμερίσματος και διαπίστωσε πως ήταν νεκρός, ενώ στη συνέχεια οι διασώστες τον έβγαλαν από το παράθυρο άλλου διαμερίσματος.

Ο ιατροδικαστής Φώτης Χατζηνικολάου που έκανε την αυτοψία διαπίστωσε πως το άτυχο παιδί είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα από τη μοιραία πτώση και θα πραγματοποιήσει σήμερα τη νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις νεαροί, που ήταν φοβισμένοι και σοκαρισμένοι μετά το τραγικό χαμό του φίλου τους, αρνήθηκαν αρχικά πως έκαναν παρκούρ, υποστηρίζοντας πως είχαν ανέβει για να... θαυμάσουν τη θέα. Ωστόσο, η μαρτυρία της γειτόνισσας και το γεγονός ότι είχαν ήδη περάσει τέσσερις οικοδομές πριν συμβεί η τραγωδία τούς διαψεύδουν.

Θρήνος στο σχολείο του 13χρονου

Θρήνος και βαθιά λύπη επικρατούν στο σχολείο του άτυχου 13χρονου στην Θεσσαλονίκη. Οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριές του δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο φίλος τους ο Θοδωρής δεν είναι πλέον ανάμεσά τους.

Μετά την προσευχή στο σχολείο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου 13χρονου.



Απαγορευτικό το παρκούρ στις ταράτσες, λένε οι ειδικοί: