X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Τα εμβάσματα-μαμούθ που «φυγάδευσαν» στο εξωτερικό δημόσιοι υπάλληλοι, τα έκτροπα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και τα τιμολόγια της ΔΕΗ μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η ανακάλυψη εμβασμάτων 1,5 δισ. που έστειλαν στο εξωτερικό δημόσιοι υπάλληλοι, οι εικόνες ντροπής στη σύγκλητο του ΕΚΠΑ, καθώς και οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Τα δίνουν όλα για να επιστρέψει η τρόικα – ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ----ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: Τα 11,5 δις «μαξιλάρι» για τα «κόκκινα» δάνεια----ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ – Ανησυχία του ΑΕΚΛ για όξυνση της αντιπαράθεσης----Ζήλεψε τη δόξα του Άδ. Γεωργιάδη (ο Κυρ. Μητσοτάκης)----ΜΕΛΕΤΗ ΤΕΕ: Υποτίμησαν κατά 222% το Ελληνικό----ΟΜΟΛΟΓΙΑ  ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ: «Γυμνή» η Αττική από αντιπλημμυρικά----Έλεος, κ. Φορτσάκη----ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ: Νομοθετούν εκτός δημοσίου συμφέροντος.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Έκτροπα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών----Μάχη στο ΣτΕ για καταστήματα ανοιχτά όλες τις Κυριακές -  Μεγάλες επιχειρήσεις κατά μικρών----Καταθέσεις υπαλλήλων Δημοσίου 1,45 δις ευρώ----Τσίπρας: Όχι στη γραμμή στήριξης τα 11,5 δις ΤΧΣ----Σκηνικό εξέγερσης στην ανατολική Ιερουσαλήμ----Αυξήθηκε 60% η τιμή ρεύματος από 2008 έως 2013 – Για την οικιακή χρήση----Επιτυχημένο διευρυμένο ωράριο σε 33 μουσεία----Με δύο «όχι» η Αθήνα αναμένει την τρόικα – Σε ασφαλιστικό και απολύσεις----Νέος υπουργός Άμυνας χωρίς ανασχηματισμό – ΙΣΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ----Ο ΓΓ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – Ίσες αποστάσεις ΝΑΤΟ για την κυπριακή ΑΟΖ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Από κάθε γωνιά της χώρας αύριο όλοι στο Σύνταγμα----ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Διαβεβαιώσεις για ενεργό ρόλο στη λυκοσσυμαχία----«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – Άμεσα-επείγοντα μέτρα για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών----ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΤΡΑΣ – «Δεν συμμορφωνόμαστε με τις αντιλαϊκές υποδείξεις της κυβέρνησης».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΑΛΙ στο τούνελ – Πέφτει το Χρηματιστήριο, ανεβαίνουν τα spreads, «βαραίνει» επικίνδυνα το πολιτικό κλίμα – ΣΤΑ… ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ «ΓΑΛΑΖΙΟΙ» ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΓΚ. ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ----Αίσχος! Η κρατική τηλεόραση κατάργησε τον Εθνικό (μας)  Ύμνο----Και άσκηση ανακατάληψης νησίδας στον Αργοσαρωνικό----ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΠΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΡΓΟΥΣΕ----Το 14ο συνεχόμενο τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ 14.000.000 την Κυριακή----Στομάχι του… σωλήνα με σφραγίδα ελληνική----ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ----«Ο Άκης δάνειζε χρήματα σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ»----Οι Τούρκοι χρηματοδοτούν θηριώδες τζαμί στα Τίρανα----ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ 13ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΛΟΝΙΚΗ----Δημόσιοι υπάλληλοι με 1,5 δις ευρώ (!!!) σε τράπεζες του εξωτερικού.

ΕΘΝΟΣ: ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ δύο ταχυτήτων στο Δημόσιο – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ----ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΡΤΣΑΚΗ----Έλιωσαν οι πάγοι στις σχέσεις Στουρνάρα-Τρίπρα – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΥΟ ΩΡΩΝ----329 εμβάσματα στο εξωτερικό με ποσά άνω από 600.000 ευρώ – Στο στόχαστρο και 2.470 εκπαιδευτικοί----Ο Ν. Αναστασιάδης στο Κρεμλίνο – Πρόσκληση-στήριξη από τον Πούτιν----ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – Τα Προσφυγικά γίνονται πράσινα----ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ 13ΧΡΟΝΟΥ – ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ----ΠΩΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ – ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Διορθώνουν τον ΕΝΦΙΑ για 400.000 ιδιοκτήτες – ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ----ΔΝΤ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ----Η χρεοκοπία της Παιδείας – ΣΚΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΟΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ----«Σεισάχθεια» με τα 11,5 δις του ΤΧΣ θέλει ο Τσίπρας – ΑΝΤΙ ΓΙΑ «ΔΙΧΤΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»----5.620 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ 1,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ «ΜΑΥΡΟ» ΧΡΗΜΑ----Κλείνουν το επικουρικό οι τραπεζοϋπάλληλοι – ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΤΑΠΙΛΙΤ-ΑΤ----Φορτηγά με φθαρμένα λάστιχα στους δρόμους – ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ----ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ «ΕΝΟΧΑ» ΓΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ----Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς – 91-73 ΜΕ 18 ΤΡΙΠΟΝΤΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΟΙ ΕΠΙΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ – Η κυβέρνηση μπλοκάρει το ύστατο όπλων των εργαζομένων – Χιλιάδες πρόσφυγες για δεδουλευμένα στο στόχαστρο----Πάλι η τρόικα μαίνεται για «μεταρρυθμίσεις»----Τύμπανα πολέμου ξανά στο Ισραήλ----ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ – «Ανοχύρωτη η Αττική στις θεομηνίες»----Ένταση διαρκείας στο Παν. Αθηνών – ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ----ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ – Κόντρα για τα 11,5 δις του ΤΧΣ----ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ – Χάνουμε τρόφιμα λόγω… αισθητικής----ΕΙΣΒΟΛΗ…  ΠΟΝΤΙΚΩΝ – Διάρρηξη στο θεατρικό Μουσείο----Παναθηναϊκός από εποχές… Ομπράντοβιτς – 91-73 ΤΗ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Η τρόικας μας έρχεται, το ασφαλιστικό ανοίγει – Πράσινο φως μετά τη συνάντηση των Σαμαρά-Βενιζέλου στο Μαξίμου----ΕΛΛΗΝΙΚΟ: βγήκε στο σφυρί με εξευτελιστική τιμή----ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟ – Ψυχροπολεμικό κλίμα----ΤΣΙΠΡΑΣ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ – Αμοιβαίες εξηγήσεις----ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ – Μάθημα αυταρχισμού----ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – Αναποτελεσματική σπατάλη----ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ – Μας άλλαξαν τα φώτα----ΣΠΟΡ – Διπλό πράσινο πάρτι----ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ: φόβοι για νέα παλαιστινιακή εξέγερση μετά τις συγκρούσεις.

ΤΑ ΝΕΑ: Παραοικονομία 1,5 δις στα εμβάσματα εξωτερικού – ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ ΓΙΑ 5.620 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ----Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ – 29% ΠΤΩΣΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ----Αβραμόπουλος και τρόικα στο τραπέζι Σαμαρά-Βενιζέλου----ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – Πράσινη γιορτή με Μπεργκ και τρίποντα----ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ – «Οι ηθοποιοί είμαστε νάρκισσοι, αλλά δεν πας πουθενά κάνοντας απλώς τον ωραίο».

ESPRESSO: ΕΡΩΤΑΣ συγκλονιστικός Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ! Συγκατοικούν και κυκλοφορούν μαζί! Οι σκηνές ζηλοτυπίας του ζευγαριού----«Τώρα θυμηθήκατε την κόρη μου;» - Η πικρία της Βέφας για τη showbiz----ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ 14ΧΡΟΝΗ – Τη βίαζαν οι συγγενείς της και δύο συμμαθητές της που την εξέδιδαν σε άλλους----ΡΕΚΟΡ! 14ο ΣΥΝΕΧΕΣ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14.000.000----- ΤΙΜ ΚΟΥΚ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ APPLE  - «Ε, ναι, είμαι ομοφυλόφιλος»----Κυρία ετών 41 κατά του Αρναούτογλου – ΕΞΑΛΛΗ Η ΡΕΒΗ-----Η ΝΕΡΙΤ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ! Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ.