X

Πλήρωσε ακριβά το χιούμορ του με τον Ιό Έμπολα

Του στοίχισε 2.500 ευρώ η απόπειρα του να αστειευτεί με τον Έμπολα, κατά την διάρκεια πτήσης.

Ant1news

Αυτή την εποχή τέτοια αστεία πληρώνονται ακριβά και ο Ιταλός επιβάτης Ρομπέρτο Μπινάσκι πήρε το μάθημα του. Ο 56χρονος ταξίδευε μαζί με την κόρη του στο Δουβλίνο και κατά την διάρκεια της πτήσης από το Μιλάνο έκανε ένα αστείο στη κόρη του το οποίο πλήρωσε 2.500 ευρώ!

Όταν η κόρη του, του ζήτησε να πιεί από τον καφέ του, εκείνος για να την πειράξει για την εμμονή της με την καθαριότητα, έγραψε πάνω στο φλιτζάνι «προσοχή Έμπολα», στο κάλυμμα του φλιτζανιού του.

Οι υπάλληλοι όμως της αεροπορικής εταιρείας  Aer Lingus, δεν το είδαν και τόσο ανάλαφρα. Ειδοποίησαν τις αρχές στο έδαφος κι εκείνες με την σειρά τους συνέλαβαν την οικογένεια αμέσως μετά την αποβίβαση.

Ο χιουμορίστας επιβάτης οδηγήθηκε στο δικαστήριο και στην απολογία του υποστήριξε πως δεν ήθελε να προκαλέσει αναταραχή και ζήτησε συγγνώμη. Ούτε όμως ο δικαστής εκτίμησε την φάρσα και επέβαλε στον Μπινάσκι να καταβάλει 2.500 ευρώ ως φιλανθρωπική πράξη υπέρ των αστέγων.

Μάλιστα τόνισε πως δεδομένων των συνθηκών, αυτό που έγραψε ισοδυναμούσε με το να είχε γράψει πως υπήρχε βόμβα εντός του αεροπλάνου!