X

Ιδού τα φετινά Dream Angels Fantasy Bras της Victoria’s Secret

Δύο εκατομμύρια δολάρια στοιχίζει κάθε στηθόδεσμος από αυτούς που φορούν Αντριάνα Λίμα και Αλεσάντρα Αμπρόζιο.

Ant1news

Σε «συμπληγάδες» μας βάζει φέτος η Victoria’s Secret, παρουσιάζοντας το περίφημο Fantasy Bra, το οποίο εν προκειμένω δεν είναι ένα… αλλά δύο.

Dream Angels Fantasy Bras λέγεται ο διπλός πειρασμός, τον οποίο παρουσίασε ο διάσημος οίκος, με μοντέλα τους «Αγγέλους» Αντριάνα Λίμα και Αλεσάντρα Αμπρόζιο.

Οι δύο εκρηκτικές καλλονές αναδεικνύουν τα πανάκριβα σουτιέν, που είναι στολισμένα με πολύτιμους λίθους. Κάθε ένα εξ αυτών κοστίζει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια και φυσικά είναι συλλεκτικά.

Το 2013 η Κάντις Σουάνπολ επιλέχθηκε για να παρουσιάσει το Royal Fantasy Bra, το οποίο ήταν το ακριβότερο σουτιέν που παρουσίασε ποτέ η Victoria’s Secret. 10 εκατομμύρια δολάρια έπρεπε να πληρώσει όποια ήθελε να φορέσει το αστραφτερό σουτιέν με διαμάντια, ζαφείρια και ρουμπίνια που ζάλιζαν.

Το 2012 η Αλεσάντρα Αμπρόζιο είχε και πάλι την τιμή να φορέσει τον πανάκριβο στηθόδεσμο. 2,5 εκατομμύρια δολάρια η αξία του Floral Fantasy Bra, το οποίο κοσμούσαν 5.200 πολύτιμοι λίθοι.

2,5 εκατομμύρια δολάρια κοστολογήθηκε και το Fantasy Treasure Bra που φόρεσε το 2011 η Μιράντα Κερ, το οποίο κοσμούσαν 3.400 πολύτιμοι λίθοι.