X

Ολόγυμνοι κωπηλάτες λένε «όχι» στην ομοφοβία!

Για άλλη μια χρονιά οι φοιτητές και μέλη της ομάδας κωπηλασίας του Πανεπιστημίου του Γουόρικ στη Βρετανία φωτογραφίζονται για το ημερολόγιο του 2015 στέλνοντας μήνυμα, αυτή τη φορά,  κατά των διακρίσεων.

Ant1news


Οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Γουόρικ στη Βρετανία και μέλη της ομάδας κωπηλασίας φωτογραφήθηκαν για το νέο τους ημερολόγιο με σκοπό -αυτή τη φορά- να στείλει ένα μήνυμα κατά της ομοφοβίας.

Από το 2009 οι φοιτητές του πανεπιστημίου εκδίδουν το ημερολόγιο συγκεντρώνοντας χρήματα για διάφορους σκοπούς. Τα προηγούμενα χρόνια συγκέντρωσαν πάνω από 240.000 ευρώ, ενώ τα ημερολόγιά τους πωλούνται πια σε 77 χώρες.

 Ενα μεγάλο μέρος εκείνων που αγοράζουν τα ημερολόγια είναι ομοφυλόφιλοι κι όταν οι φοιτητές το ανακάλυψαν, αποφάσισαν  ότι πρέπει να στηρίξουν τη φιλανθρωπία προς την κοινότητα των ομοφυλόφιλων και τρανσέξουαλ.

Η ομάδα κωπηλασίας βοήθησε στη δημιουργία η οργάνωση «Sport Allies» με στόχο το 10% των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τα ημερολόγια να δοθούν  για να βοηθήσουν νέους που έχουν πέσει θύματα εκφοβισμού.