X

Η Μάντη Περσάκη καλεσμένη στο Ant1 MediaLab

H Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη, ήταν η πρώτη καλεσμένη στο ANT1 MediaLab, στο πλαίσιο του μαθήματος «Ψυχαγωγικό-Πολιτιστικό» ρεπορτάζ.

Ant1news



Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

H καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη, ήταν η πρώτη καλεσμένη στο ANT1 MediaLab, στο πλαίσιο του μαθήματος «Ψυχαγωγικό-Πολιτιστικό ρεπορτάζ».

Οι πρωτοετείς σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους συνέντευξη ως δημοσιογράφοι με την 25χρονη γυμνάστρια και μάλιστα έβγαλαν πολλές ειδήσεις!

Η όμορφη γυμνάστρια τους μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια. Μεγαλύτερο όνειρο της είναι να διδάξει στο Πανεπιστήμιο. Ήδη ετοιμάζει τα χαρτιά της για να ξεκινήσει διδακτορικό στην Ιατρική, αναφορικά με μυοσκελετικά ζητήματα.

Η Master του Pilates χαρακτήρισε άριστη την τηλεοπτική συνεργασία της με την Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ είπε ότι επιθυμεί να κάνει δική της εκπομπή, με πρώτο καλεσμένο το σύζυγο της Αλέξανδρο Νικολαϊδη, αθλητή του kick boxing.

Απέφυγε να απαντήσει στα ερωτήματα των σπουδαστών δημοσιογραφίας για τις προτιμήσεις των διασήμων, που φέρονται να γυμνάζονται υπό τις οδηγίες της και αρκέστηκε να αναφέρει ως τελευταία "επιτυχία" της, τις προπονήσεις που κάνει στην ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού.

Στο τέλος της δίωρης παραμονής της με τους πρωτοετείς σπουδαστές του ANT1 MediaLab, η Μάντη Περσάκη τους ευχαρίστησε για την ευγένεια τους, χαρακτήρισε εύστοχες τις ερωτήσεις τους και τους παρότρυνε να κυνηγήσουν το όνειρο τους και να επαγγελματίες δημοσιογράφοι.