X

Πλήθος επωνύμων στην κηδεία του Όσκαρ Ντε Λα Ρέντα

Παρουσίες από όλους τους χώρους είπαν το τελευταίο αντίο στον μετρ της μόδας.

Ant1news

Ο κόσμος της μόδας αποχαιρέτισε έναν από τους μεγαλύτερους δημιουργούς της, τον Όσκαρ ντε λα Ρέντα, ο οποίος πέθανε τον προηγούμενο μήνα στα 82 του χρόνια.

Ο σχεδιαστής είχε ντύσει τις κυρίες  της Νέας Υόρκης και όλου του κόσμου, τις σταρ του Χόλιγουντ, αλλά και τόσες Πρώτες Κυρίες κατά την πλούσια καριέρα του που διήρκησε τουλάχιστον πέντε δεκαετίες.

Όλες αυτές οι παρουσίες και ακόμα περισσότερες συγκεντρώθηκαν για να του πουν το τελευταίο αντίο σε ναό του Μανχάταν.

Ο Χιου Τζάκμαν, η φωτογράφος Annie Leibovitz, οι συνάδελφοί του Μάικλ Κορς, Ντόνα Κάραν, Τόμι Χίλφιγκερ, ήταν μεταξύ των διασημοτήτων που βρέθηκαν εκεί, όπου τα προστατευτικά κάγκελα του χώριζαν από τους δεκάδες θαυμαστές και φωτογράφους που κατέκλυσαν ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.

 

Τα συλλυπητήριά τους είχαν εκφράσει πλήθος υψηλών ονομάτων της σόου μπιζ, αλλά και της πολιτικής σκηνής, όταν έμαθαν για το θάνατο του Ντε λα Ρέντα. Στις τελευταίες στιγμές του ήταν δίπλα του η οικογένεια και οι φίλοι του, μαζί με αρκετά σκυλιά που φυλούσαν την κατοικία του στο Κονέκτικατ, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή στις 20 Οκτωβρίου νικημένος από τον καρκίνο.

Από πολιτικές προσωπικότητες το παρών έδωσε η Νάνσυ Ρίγκαν και η Μπάρμπαρα Μπους,το ζεύγος Κλίντον όπως και η κόρη τους, Τσέλσι.

Από ένα τέτοιο γεγονός δε θα μπορούσαν να λείπουν η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Κάμερον Ντιάζ και η Τίνα Φέι.

Η εξόδιος ακολουθία του Όσκαρ Ντε Λα Ρέντα ήταν ακριβώς όπως η ζωή του: πλούσια και λαμπερή.