X

«Η Ελλάδα δεν έχει καμία προοπτική λόγω της υπογεννητικότητας»

Εξοργισμένος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας με τους υπουργούς που θα μπορούσαν να λύσουν προβλήματα των πολυτέκνων μόνον «με ένα ευρώ»

Ant1news


Τα προβλήματα των πολυτέκνων άκουσε ο Κάρολος Παπούλιας, σε συνάντηση που είχε στο Προεδρικό Μέγαρο με το προεδρείο της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων.

 Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε εξοργισμένος καθώς κάποια από τα προβλήματα των πολυτέκνων θα μπορούσαν να έχουν λυθεί «με ένα ευρώ». Ταυτοχρόνως, τόνισε πως «πρέπει να υπάρξει αυτή η βούληση και πρέπει οι υπουργοί της κυβέρνησης να καταλάβουν ότι πρέπει να σας βοηθήσουν, να σας ενισχύσουν».

Οι πολύτεκνοι πλήττονται σφοδρά από τα νέα μέτρα, καθώς προωθείται η κατάργηση του αφορολόγητου για τα παιδιά και η κατάργηση του επιδόματος που έδινε η Πολιτεία. Όπως σημείωσε, χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολυτέκνων «έχουμε καταντήσει σήμερα – πράγμα που δεν έχει γίνει σε κανένα κράτος του κόσμου -  ένας πολύτεκνος που έχει 10 παιδιά προστατευόμενα να πληρώνει τον ίδιο φόρο με τον άγαμο».