X

Πορνοστάρ κάνουν «καμάκι» στο δρόμο σε άντρες στην Καλιφόρνια

Ένα ενδιαφέρον κοινωνικό πείραμα αποφάσισαν να κάνουν πρωταγωνίστριες ταινιών αισθησιακού περιεχομένου, οι οποίες πήραν τους δρόμους και την «πέφτουν» σε ανυποψίαστους πολίτες.

Ant1news

Ο αρθογράφος της Washington Times, Rob Bliss, τον Αύγουστο του 2014 αποφάσισε να κάνει μία έρευνα για το φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης με αφορμή μία επίθεση που είχε δεχθεί η σύντροφό του.

Πήρε την ηθοποιό Shoshana B. Roberts και έκαναν ένα κοινωνικό πείραμα με εκείνη να περπατά στο δρόμο και να συλλέγει σχόλια από περαστικούς. Πολλά από εκείνα ήταν "ακραία" κατά την ίδια την ηθοποιό και θεωρήθηκαν μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης σε δημόσιο χώρο.

Τώρα ακριβώς το ανάποδο αποφάσισε να κάνει η διάσημη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Kayden Kross. Η διάσημη πορνοστάρ μαζί με φίλες και συναδέλφους αιφνιδιάζοντας τους περαστικούς άνδρες της πόλης Burbank άρχισαν να τους προκαλούν... ερωτικά, καταγράφοντας παράλληλα τις αντιδράσεις των «θυμάτων» τους.

Στόχος τους, να αντιστρέψουν με χιούμορ τα στερεότυπα περί φλερτ και να θέσουν σε δύσκολη θέση τους άνδρες που έκπληκτοι αντιμετώπισαν το "καμάκι" τους.