X

Δεν έδειξαν χαστούκι οι κάμερες του μετρό

Δεν "είδαν" επίθεση ελεγκτή οι κάμερες του μετρό της Ομόνοιας, μετά τον έλεγχο που έγινε με αφορμή καταγγελία νεαρής κοπέλας ότι τη χαστούκισε ελεγκτής επειδή δεν είχε εισιτήριο.

Ant1news

Ανακοίνωση με αφορμή την καταγγελία άνεργης γυναίκας ότι ελεγκτής την έβρισε και τη χαστούκισε επειδή δεν είχε εισιτήριο εξέδωσε η ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Η νεαρή πτυχιούχος κοινωνιολογίας κατήγγειλε πως όταν τη σταμάτησε ελεγκτής και του είπε πως δεν έχει εισιτήριο κι ότι δεν θέλει να δώσει τα στοιχεία της επειδή δεν μπορεί να πληρώσει το πρόστιμο γιατί είναι άνεργη, εκείνος άρχισε να της φωνάζει ενώ στη συνέχεια την έβρισε και τη χαστούκισε όταν εκείνη επιχείρησε να φύγει. Η νεαρή γυναίκα ζήτησε  επίσης να «ανοίξουν οι κάμερες για να φανεί η αλήθεια».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι μετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε «διαπιστώθηκε ότι η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τήρησε τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες. Η καταγγέλουσα αρνήθηκε να επιδείξει το εισιτήριό της και να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της για την επίδοση του προστίμου.

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του νόμου η ομάδα ελέγχου ζήτησε την συνδρομή της Αστυνομίας. Η καταγγέλλουσα συνοδευόμενη από ομάδα ελεγκτών και τον ειδικό φρουρό οδηγήθηκε στο γραφείο αστυνομίας του σταθμού "Ομόνοια" για την εξακρίβωση των στοιχείων της, όπου και της επιδόθηκε το πρόστιμο. Περαιτέρω η εταιρεία μας θα διαθέσει σε κάθε αρμόδιο όργανο τα στοιχεία που διαθέτει (βιντεοληπτικό υλικό κλπ) για τον έλεγχο της υπόθεσης»