X

Οι κάμερες ασφαλείας δεν κατέγραψαν το χαστούκι στο Μετρό

Στο «Πρωινό ΑΝΤ1», μίλησε για το επίμαχο γεγονός ο Πρόεδρος Σταθερών συγκοινωνιών, Νίκος Παπαθανασίου.

Ant1news

Η δημόσια καταγγελία στην οποία προχώρησε χθες νεαρή πτυχιούχος κοινωνιολογίας-ότι την χαστούκισε ελεγκτής-η οποία δεν είχε εισιτήριο όπως προέκυψε σε έλεγχο που της έγινε, έχει προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων.

Η νεαρή επιβάτης κατήγγειλε ότι ο ελεγκτής που της έκανε τον έλεγχο την χαστούκισε μετά από διάλογο που είχαν όταν εκείνη του απάντησε ότι δεν είχε τα απαιτούμενα χρήματα για να βγάλει το εισιτήριο.

Ο Πρόεδρος Σταθερών Συγκοινωνιών κ. Νίκος Παπαθανασης, μιλώντας στο «Πρωινό ΑΝΤ1», αναφέρθηκε στις κινήσεις που έγιναν προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση. «Ελέγξαμε  όλες τις κάμερες ασφαλείας από τις οποίες δεν προκύπτει πουθενά εικόνα που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της επιβάτιδας», δήλωσε.«Επίσης  λάβαμε αναφορές από όλες τις ομάδες που έκαναν έλεγχο και είναι στην διάθεση της αστυνομίας αλλά και των εισαγγελικών αρχών όλο το υλικό που διαθέτουμε», συνέχισε ο κ. Παπαθανασης.

Σε ερωτήματα που του τέθηκαν κατά πόσο υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν τυφλά σημεία που είναι αδύνατον να καταγράψουν το γεγονός και πως εξασφαλίζεται η διοίκηση να υιοθετεί τα λόγια του ελεγκτή που αρνείται την ύπαρξη περιστατικού, ο κ. Παπαθανασης απήντησε πως οι κάμερες ασφαλείας είναι πάρα πολλές  και ελέγχθηκαν όλες κι επίσης οι ελεγκτές που διενεργούν τους ελέγχους δεν κινούνται μεμονωμένοι αλλά αποτελούν μέλη ομάδας που έχει 4-6 άτομα.