X

Τι λέει ο θείος των δύο παιδιών που σκότωσαν τη γιαγιά τους στη Ρόδο

Πήγαν να της πάρουν τη σύνταξη, ανέφερε ο γιος του θύματος στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

Ant1news



Απαρηγόρητος εμφανίστηκε ο γιος της 69χρονης γυναίκας από τη Ρόδο, η οποία δολοφονήθηκε από τα δύο της εγγόνια για μία τηλεόραση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μιλώντας την Παρασκευή στο «Πρωινό ΑΝΤ1», ο Λ. Γερόλυμος, γιος της αδικοχαμένης γυναίκας και θείος των δύο παιδιών που κατηγορούνται για την δολοφονία της, ανέφερε ότι πριν από λίγες ημέρες τα δύο ετεροθαλή αδέλφια, ένας 26χρονος και μια 29χρονη, είχαν προσπαθήσει να πάρουν τη σύνταξη από τη μητέρα του, ενώ μίλησε και για τους τσακωμούς τους.

«Τα εγγόνια δεν φρόντιζαν τη γυναίκα. Ο γιος, δηλαδή ο ανιψιός μου, έμενε με τον πατέρα του, που πρέπει να σας πως μεγάλωσε με έναν πολύ καλό πατέρα», ανέφερε ο κ. Γερόλυμος και πρόσθεσε πως δεν μπορεί να καταλάβει πως πήρε αυτόν τον δρόμο.

«Είναι δύο ετεροθαλή αδέλφια από δύο διαφορετικούς πατεράδες. Ο μικρός είναι ο γιος, ο οποίος ζούσε με τον δεύτερο άνδρα της σε πολύ καλές καταστάσεις. Η κόρη όντως ζούσε με τη μητέρα της, τη μεγάλωσε η μητέρα μου από 6 μηνών μέχρι 13, μετά ξαναπήγε με τη μάνα της», συνέχισε και σημείωσε ότι «η αδερφή μου είχε κάτι εκκρεμότητες στη δικαιοσύνη».

Αναφερόμενος στα αίτια της τραγωδίας, είπε ότι «εγώ πιστεύω ότι το πάθος για το τζόγο που είχε ο μικρός ή τίποτα ναρκωτικά, δεν ξέρω θα σας γελάσω, αν το ήξερα δεν θα γινότανε αυτό. Αλλά για εμένα δεν υπάρχει καμία συγγνώμη, δεν υπάρχει καμία απαλλαγή...».

Όπως είπε ο ίδιος, τσακώνονταν γιατί της ζητούσαν λεφτά. «Τελευταία φασαρία που έγινε τον Αύγουστο και το έμαθα από τη γειτονιά (…) ήταν γιατί η μητέρα μου της είπε να πιάσει μία σκούπα να σκουπίσει την αυλή. Αυτή καθότανε σταυροπόδι με ένα τσιγάρο στο στόμα όλη ημέρα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Τα δύο εγγόνια, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και παραπέμφθηκαν για κύρια ανάκριση.