X

Επίτιμα μέλη της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων ο Μίνως Κυριακού και η Μαρί Κυριακού

Ο Πρόεδρος τού Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ τιμήθηκε για την προσφορά του στην Ελληνική Ναυτιλία και η σύζυγός του για το κοινωνικό έργο που επιτελεί, μέσω της εκπομπής "Με αγάπη".

Ant1news


Σε κλίμα συγκίνησης η Λέσχη Αρχιπλοιάρχων ανακήρυξε τον Μίνωα Κυριακού, τον καπετάν Μίνω όπως τον προσφωνούν όλα τα μέλη της ναυτικής οικογένειας, επίτιμο μέλος της και του απένειμε τιμητικό βραβείο για τη συνολική του προσφορά στη Ναυτιλία. 

Ο πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤ1 και της Ναυτιλιακής εταιρείας ATHENIAN SEA CARRIERS ευχαρίστησε από καρδιάς τους Έλληνες Αρχιπλοιάρχους για τη ξεχωριστή τιμή που του επεφύλαξαν κι έδωσε την υπόσχεση να εξακολουθήσει να είναι αρωγός σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ελληνική ναυτιλία. 

Οι Έλληνες Αρχιπλοίαρχοι υποδέχθηκαν στη Λέσχη τους και την Μαρί Κυριακού, την οποία, επίσης, ανακήρυξαν επίτιμο μέλος και τη βράβευσαν με το χρυσό μετάλλιο Α΄ τάξης για το πολύπλευρο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Με αγάπη».   

Στην εκδήλωση παρέστησαν επιφανείς προσωπικότητες τόσο της εφοπλιστικής όσο και της ναυτικής οικογένειας, που εδώ και δεκαετίες έχουν φέρει την ελληνική ναυτιλία στην πρώτη θέση παγκοσμίως. Η Λέσχη Αρχιπλοιάρχων, εδώ και 32 χρόνια, συνεπικουρεί στη διατήρηση της ελληνικής ναυτικής παράδοσης και στην περαιτέρω ανάπτυξη του νευραλγικού για την εθνική οικονομία τομέα της εμπορικής ναυτιλίας. 

Η Λέσχη Αρχιπλοιάρχων βράβευσε, επίσης, για την κοινωνική τους προσφορά τη HELMEPA, τα Ιδρύματα Ιωάννη Διαμαντή Πατέρα και το Ίδρυμα WISTA. Παράλληλα, απένειμε τον τίτλο του επίτιμου  μέλους της Λέσχης στον Παύλο Ιωαννίδη, επίτιμο Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης, και στον Αντεισαγγελέα Εφετών Πειραιώς, Νικόλαο Ποιμενίδη.