X

Οι τρυφερές στιγμές του Μαραθωνίου

Από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός δεν έλειψαν οι συγκινητικές στιγμές όπως για παράδειγμα η πρόταση γάμου που δέχθηκε μια αθλήτρια από τον αγαπημένο της.

Ant1news

Τα χιλιόμετρα πολλά και οι αντοχές ανεξάντλητες. Και φυσικά τα συγκινητικά στιγμιότυπα δεν έλειψαν ούτε από αυτή τη διοργάνωση.

Πρώτος τερμάτισε ο Κενυάτης Φελίξ Κάντι ο οποίος κάλυψε την απόσταση της διαδρομής σε 2 ώρες 10 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ διοργάνωσης και διαδρομής. Με την επίδοση αυτή κατάφερε να ξεπεράσει την επίδοση του Ιταλού, Στέφανο Μπαλντίνι ο οποίος κατείχε το ρεκόρ της κλασικής διαδρομής μαραθωνίου με χρόνο 2.10.55 που του είχε δώσει και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακού Αγώνες 2004 της Αθήνας.

Ο Χριστόφορος Μερούσης, από τον Βροντάδο Χίου, είναι ο πρώτος Έλληνας Μαραθωνοδρόμος που τερμάτισε στο Καλλιμάρμαρο, σε δυο ώρες και 25 λεπτά.

Δεύτερος ήρθε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, με χρόνο 2:29:58, ο οποίος τερμάτισε έχοντας στην αγκαλιά του ένα παιδάκι.

Η Ναόμι Μάγιο είναι η γυναίκα που τερμάτισε πρώτη στον φετινό Μαραθώνιο με χρόνο 2.41.05'' και ακολούθησε η Νάνσι Ρότιχ με χρόνο 2.41.28''. Και οι δυο είναι από την Κένυα και αμέσως μετά τον τερματισμό έπεσαν η μία στην αγκαλιά της άλλης.

Μια αθλήτρια δέχεται πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της...

Από τη διοργάνωση δεν έλειψαν και οι... περίεργες ενδυμασίες. Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» δύο αθλητές που ντύθηκαν ο ένας Σπαρτιάτης κι ο άλλος αρχαίος Έλληνας .