X

DWTS 5: Η αποχώρηση της Θάλειας Προκοπίου και όλα όσα έγιναν στο 3ο live

Χορός, κέφι και άπλετο χιούμορ στο 3ο live του Dancing With The Stars.

Ant1news

Η 3η Κυριακή ήταν εξίσου λαμπερή με τις δύο προηγούμενες. Η Δούκισσα Νομικού ήταν, φυσικά, η πρώτη που περπάτησε στο πλατό και όπως πάντα κέρδισε βλέμματα και εντυπώσεις με την σέξι εμφάνισή της. Στη συνέχεια και αστεία…σχόλια.

Τη χορευτική βραδιά άνοιξε ο Θάνος Πετρέλης, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τις προηγούμενες φορές, συγκεντρώνοντας συνολικά 29 πόντους.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με το ταγκό της έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις κοινού και κριτικής επιτροπής, συγκεντρώνοντας από την τελευταία 34 βαθμούς.

Το cha – cha – cha  της Νίκης Κάρτσωνα δεν συγκέντρωσε τους 30 επιθυμητούς βαθμούς, λόγω του «5» που της έβαλε ο Λάκης Γαβαλάς, δείχνοντάς της το αυστηρό του πρόσωπο και αφήνοντάς την στους 29!

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης δεν έκλεψε μόνο τις εντυπώσεις με τις βελτιωμένες, από τις προηγούμενες Κυριακές, χορευτικές του επιδόσεις, αλλά και με το αστείρευτό του χιούμορ.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής του και όπως στεκόταν δίπλα στη Δούκισσα, εκείνη του έφτιαξε την μπλούζα και κάπου εκεί «ήρθε» η πρώτη ατάκα του Θανάση: «Μου βγήκε το σουτιέν! Μου 'φυγε η ρώγα έξω δεξιά!». Φυσικά ακολούθησε γέλιο κι η Δούκισσα πέρασε το χέρι της στο λαιμό του, αναμένοντας να ακούσουν την κριτική του. Το βλέμμα όμως του Θανάση είχε κολλήσει στο στήθος της. Φυσικά η Δούκισσα το παρατήρησε και τον ρώτησε πού κοιτάζει. Η απάντησή του ήταν επική:

«Πού κοιτάω; Τα βυζιά σου κοιτάω!»

Η Θάλεια Προκοπίου αν και έκανε καλή εντύπωση, αποκομίζοντας θετικές κριτικές, χόρεψε τον τελευταίο χορό της στο Dancing, αφού συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

 

Η Μαρία Ηλιάκη και η Νίκη Κάρτσωνα έκαναν εξίσου καλές εντυπώσεις.

Το φινάλε όμως ήταν το πιο εντυπωσιακό σημείο της βραδιάς, αφού η Νικολέτα Καρά με την σάλσα της κατέκτησε την κριτική επιτροπή και συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από όλους τους διαγωνιζόμενους.