X

Η “Mairi Potter”, “H Αμφίπολη του Φάνη” και το “Ένα στα γρήγορα” στο netwix.gr

Νέα επεισόδια των εκπομπών του netwix.gr με τον Φάνη, τη Μαίρη Συνατσάκη και τον tech-friend

Ant1news


Ο Φάνης επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος… 


Μπορεί κάθε Κυριακή να μας μαγεύει με τις χορευτικές του φιγούρες στο Dancing with the Stars αλλά η αλήθεια είναι πως περιορίζεται… Γιατί βασικά ο Φάνης θέλει να κάνει… ό,τι του φανεί, δηλαδή «ό,τι του Φάνη»! Και θα το κάνει! Και φέτος, μόνο στο netwix.gr!

Ναι καλά καταλάβατε! Η αγαπημένη χιουμοριστική εκπομπή επέστρεψε με ολοκαίνουρια video, γεμάτα τρέλα, που θα σας κάνουν να κλαίτε από τα γέλια!

Στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου ο Φάνης έγινε Superman και ... την έπεσε στον Batman!  Φόρεσε την κάπα του Batman<https://www.facebook.com/hashtag/batman>, ένιωσε την τέρψη από τo six pack του Superman<https://www.facebook.com/hashtag/superman> και μας χάρισε ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση, πάθος και έρωτα! Γιατί όλοι οι μεγάλοι έρωτες ξεκινάνε με έναν τσακωμό… Δείτε το στο: http://goo.gl/gln0a9

Στο δεύτερο επεισόδιο ο Φάνης επισκέπτεται τον αρχαίο τάφο της Αμφίπολης και αποκαλύπτει στα ξένα Μ.Μ.Ε. όλα τα μυστικά του, χωρίς φόβο και πάθος. Γιατί επιτέλους κάποιος έπρεπε να πει τα πράγματα με το όνομά τους…(παρωδία) Δείτε το στο:http://goo.gl/36btQ1

Στο τρίτο επεισόδιο; Ένας θεός ξέρει τι θα κάνει!!!! Γιατί είναι ο Φάνης και κάνει «Ό,τι του Φάνη»! Μπορείτε να τον απολαύσετε υπεύθυνα αποκλειστικά στο netwix.gr.

Καινούργιο επεισόδιο κάθε Τρίτη αποκλειστικά στο netwix.gr!


H Μαίρη Συνατσάκη επανασυστήνεται ως “Μairi Potter” στο netwix.gr

Στο τελευταίο επεισόδιο του Mairi Me στο netwix.gr η Μαίρη Συνατσάκη μεταμορφώνεται σε «Mairi Potter», κρατάει μαγικό ραβδί, φοράει τον αόρατο μανδύα και δανείζεται τα γυαλιά του Harry, για να ανέβει στο μαγικό της σκουπόξυλο και να ταξιδέψει ως το Hogwarts. http://goo.gl/8jtXxP

“Mairi Me” κάθε Τετάρτη αποκλειστικά στο netwix.gr για … μαγικές καταστάσεις.


Ένα στα γρήγορα με το Φάνη Λαμπρόπουλο στο netwix.gr

Μετά τις απίστευτες συνεντεύξεις του Ομπάμα και του Μπραντ Πιτ στον Ζακ Γαλιφιανάκη, ο πήχης για τον Φάνη Λαμπρόπουλο έχει ανέβει πολύ!

Κάθε εβδομάδα ο Φάνης συνεχίζει να προκαλεί αγαπημένους celebrities να κάτσουν απέναντι του για Ένα στα γρήγορα, με στόχο να τους φέρει σε… πολύ δύσκολη θέση. Ποδαρικό στη νέα σαιζόν έκανε ο Mikeius όπου αποκάλυψε έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα ποιος γράφει τα κείμενα για το Mpraf (http://goo.gl/uHNjGn), ενώ την Πέμπτη έρχεται για Ένα στα γρήγορα μία από τις πιο σέξι παρουσίες του φετινού Dancing With The Stars, η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Και φυσικά … σε περίπτωση που έχεις απωθημένα με κάποιον celebrity, στείλε στον Φάνη ποιος είναι και τι θες να τον ρωτήσεις και υπόσχεται να τον περιποιηθεί καλά!

Κάθε Πέμπτη αποκλειστικά στο netwix.gr 


Ο νέος σου tech-friend είναι στο netwix.gr

Σου έχει συμβεί και εσένα να βλέπεις μια ταινία που σε συναρπάζει και … να θέλεις απεγνωσμένα να πας τουαλέτα για την ανάγκη σου, αλλά να φοβάσαι ότι θα χάσεις την καλύτερη στιγμή του έργου??? Ε λοιπόν ο Παναγιώτης Χατηδάκης σου έχει το κατάλληλο app και για αυτό! Link επεισοδίουhttp://goo.gl/uRx5fO

Ο νέος σου tech-friend γίνεται το δικό σου κολλητός και μέσα από το App Town Boy του netwix.gr σου λέει τα πιο φρέσκα και περιέργα τεχνολογικά νέα!!

«App Town Boy” κάθε Τρίτη αποκλειστικά στο netwix.gr