X

Μόνο δίδυμες δεν είναι πλέον!

Δύσκολα πιστεύει κανείς πως οι αδελφές Όλσεν είναι δίδυμες, μετά την παραμόρφωση της Μέρι Κέιτ από τις πλαστικές επεμβάσεις.

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Υπήρχαν φορές που δύσκολα τις ξεχώριζες από την ομοιότητα τους. Οι αδελφές Όλσεν -Άσλεϊ και Μέρι Κέιτ-αμερικανίδες ηθοποιοί από... κούνια και σχεδιάστριες μόδας, δεν πλέον και τόσο δίδυμες τουλάχιστον εξωτερικά!

Μετά τη Ρενέ Ζελβέγκερ, της οποίας πρόσφατα δημοσιεύθηκαν εικόνες με φανερά αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της από τις πλαστικές επεμβάσεις, τώρα και η Μέρι Κέιτ Όλσεν άφησε άναυδους δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Τα σοκαριστικά στιγμιότυπα με την αλλαγή έρχονται από πρόσφατες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, καθώς και σε εκδήλωση του φιλανθρωπικού οργανισμού «World of Children Award» στη Νέα Υόρκη. Η παραμόρφωση της είναι εμφανής, με πολλά δημοσιεύματα να αφήνουν μετέωρο το ερώτημα κατά πόσο είναι σωστό που αφέθηκε εξ’ ολοκλήρου στο νυστέρι του πλαστικού της για τα 28 της χρόνια. Η Μέρι Κέιτ, μάλιστα -μικρότερη από την αδερφή της κατά λίγα λεπτά- πριν από μερικά χρόνια έπασχε από νευρική ανορεξία.

Στο βίντεο που ακολουθεί μία πλαστική χειρουργός αναλύει τις παρεμβάσεις που έκανε στο πρόσωπο της η Μέρι Κέιτ Όλσεν:

Οι απαιτήσεις του πλανήτη Hollywood πολλές κι οι σταρς είναι έτοιμες να θυσιάσουν τελικά πολλά στο βωμό της ομορφιάς! Θυμηθείτε τις αδελφές Όλσεν στην τρυφερή παιδική τους ηλικία και συγκρίνετε…