X

Έκπτωση για κάρτες απεριορίστων διαδρομών στο «Disrupt, Startup, ScaleUP»

Εκπτωτικό εισιτήριο στους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών των Συγκοινωνιών Αθηνών για το «Disrupt, Startup, ScaleUP».

Ant1news



Έκπτωση 50% παρέχεται στους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών των Συγκοινωνιών Αθηνών για τη συμμετοχή στη διήμερη εκδήλωση «Disrupt, Startup, ScaleUP», για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, που πραγματοποιείται στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2014 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, καθώς θα είναι δικαιούχοι του εκπτωτικού εισιτηρίου.

Πρόκειται για μια συνεργασία προς όφελος των κατόχων καρτών απεριορίστων διαδρομών, που εντάσσεται στις προσπάθειες των Συγκοινωνιών Αθηνών, να προσδώσουν επιπρόσθετη αξία στις κάρτες, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η σημαντική εκδήλωση, που διοργανώνουν οι Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC), ανοίγει ουσιαστικά από την Αθήνα την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας. Στόχος της, η προβολή των δημιουργικών δυνατοτήτων των νέων ανθρώπων και η δικτύωση και ανάπτυξη  συνεργασιών ανάμεσα σε νέους επιχειρηματίες, θεσμικούς φορείς, μεγάλες επιχειρήσεις και μέλη της επενδυτικής κοινότητας.

Περισσότερα για το Disrupt Startup ScaleUP ΕΔΩ.